Hlavní obsah

Mladík z Jablonecka nechal doma kočku a zmizel, rodina se obává o jeho zdraví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smržovka

Po šestadvacetiletém muži pátrá od čtvrtka policie v Libereckém kraji, podle rodiny zmizel neznámo kam a je nekontaktní. Panuje obava o jeho zdravotní stav. Naposledy se s ním viděla jeho matka minulý týden. Doma rovněž nechal kočku.

Foto: Policie ČR

Pátrání po muži z Jablonecka

Článek

Rodina pohřešovaného se obrátila na policii ve čtvrtek, přičemž jeho matka se s ním viděla v neděli na návštěvě v jeho bydlišti ve Smržovce na Jablonecku.

„Matka má o syna obavy, neboť se bojí, že by mohl být ve špatném zdravotním stavu a nikde se jí ho nepodařilo zkontaktovat. V bytě, kde bydlí sám, na něj čeká jeho čtyřnohý mazlíček – kočka,“ uvedla policie v pátrací relaci.

Mladík je velkým fandou fotbalu, zejména FK Jablonec nad Nisou a fandí rovněž českému národnímu týmu.

„Do současné doby se pohřešovaný domů nevrátil a nikomu o sobě nepodal ani žádnou zprávu. Policistům se provedenými šetřeními nepodařilo pohřešovaného vypátrat,“ podotkla policie.

„Pokud má někdo jakékoliv informace k výskytu či pobytu pohřešovaného mladého muže, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158,“ dodala policie s tím, že zveřejněná fotografie je z března 2019.

K popisu mladíka policie uvedla, že má hubenou postavu a je vysoký kolem 165 cm. Má hnědé vlnité vlasy. Působní mladistvým dojmem, zdánlivé stáří policie uvedla 16 až 25 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám