Hlavní obsah

Mladík chtěl v bistru v Praze močit na pult a pak vykopl sklo dveří. Zachytila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie pátrá po mladíkovi, který se v prodejně s kebabem v Praze domáhal vstupu na toaletu, kterou tam měli jen pro zaměstnance, a po opakovaném odmítnutí vykopl sklo dveří. Incident se stal na začátku října, policisté tento pátek zveřejnili video, jež událost zachycuje, a požádali o pomoc s pátráním.

Incident v prodejně kebabu v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

K incidentu došlo v prodejně rychlého občerstvení v Sokolské ulici v úterý 4. října nedlouho před půlnocí. Mladík se nejprve dožadoval vstupu na toaletu, za což nabízel i peníze.

„Když mu opakovaně sdělili, že toaletu pro veřejnost nemají a peníze to nezmění, pokusil se vykonat potřebu přímo v provozovně. Poté, co ho vyhodili, několikrát se vrátil a stále se dožadoval vykonání potřeby, až před ním museli uzamknout hlavní vchod. Když už mladík nemohl dovnitř, vykopl aspoň skleněnou výplň dveří a z místa utekl,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Polonahá žena na dětském hřišti v Praze tančila kolem zapálené houpačky

Krimi

Policie podezírá mladíka z trestného činu poškození cizí věci. Pokud bude dopaden, hrozí mu v případě odsouzení rok vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám