Hlavní obsah

Mladičká matka je na útěku i s novorozencem, pátrá se v celém Česku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Policisté pátrají od úterý minulého týdne po 16leté Kateřině Rehovičové, která zmizela z výchovného ústavu na Znojemsku. Vzala podle policie s sebou rovněž své několikadenní dítě. Podle vyšetřovatelů pochází z Olomoucka a je někde i s otcem dítěte. Pátrání policie rozšířila na celé Česko.

Foto: Policie ČR

Hledaná Kateřina Rehovičová

Článek

Pátrání policie vyhlásila minulý týden v úterý, dívka odešla neznámo kam z dětského výchovného ústavu v Moravském Krumlově na Znojemsku.

„Kriminalisté ji hledají také v souvislosti s tím, že na útěku je společně s několikadenní novorozenou dcerou. Policisté předpokládají, že by se měla pohybovat s otcem jejího dítěte,” sdělila již dříve mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Auto srazilo na nábřeží v Praze ženu. Policie hledá svědky z videa, kteří dali první pomoc

Krimi

Podle policie se měla rodina pohybovat v Olomouckém kraji, odkud dívka pochází, pátrání ale rozšířila nakonec na celé Česko, upřesnila v pondělí mluvčí.

„Hledaná dívka má asi 161 centimetrů vysokou, obézní postavu, hnědé oči, černé rovné vlasy. Na levé ruce má dívka jizvu,” sdělila Koryťáková s tím, že informace k hledané dívce policie přijme na tísňové lince 158 nebo na kterékoliv služebně.

Reklama

Související články

Policie našla šestnáctiletou matku i s dětmi

Policie ukončila pátrání po šestnáctileté matce a jejích dvou dětech, 14měsíčním batoleti a tříměsíčním kojenci. Všichni jsou v pořádku, oznámila znojemská...

Výběr článků

Načítám