Hlavní obsah

Auto srazilo na nábřeží v Praze ženu. Policie hledá svědky z videa, kteří dali první pomoc

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Okolnosti vážné nehody, při které utrpěla zranění chodkyně, vyšetřují policisté v Praze. Řidič měl strhnout řízení kvůli ženě na přechodu pro chodce, srážce ale nakonec nezabránil. Střet zaznamenala bezpečnostní kamera a policie hledá svědky události, kteří poskytli ženě první pomoc.

Auto srazilo chodkyni v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se stala minulý týden v pondělí kolem 16.45 na Rohanském nábřeží u křižovatky s ulicí Šaldova ve směru k Těšnovskému tunelu.

Chodec v Praze uklouzl před koloběžkou a zranil se, policie hledá jezdce

Krimi

Podle policie chtěl řidič osobního auta zabránit srážce s ženou, která šla po přechodu pro chodce, takže strhl řízení, načež vrazil do značky a nakonec auto zapíchl do plechového oplocení.

Foto: Policie ČR

Svědci nehody poskytli sražené ženě první pomoc

„Střetu s chodkyní přesto nezabránil. Žena utrpěla vážná zranění. Řidič jí na místě poskytl první pomoc a počkal na příjezd policie,” sdělila ve středu mluvčí policie Hana Křížová.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala na Rohanském nábřeží v Praze

Policisté nehodu dál vyšetřují a dosud se jim nepodařilo vyslechnout všechny svědky z místa nehody. Jedná se zejména o lidi, kteří viděli srážku, když kolem projížděli.

Senior s kolem nepřežil na Hodonínsku střet s autem. Policie hledá svědky

Krimi

Na videozáznamu, který policie zveřejnila, jsou vidět, jak zastavili vozidla a utíkali pomoci ženě, která ležela bezvládně na zemi.

Foto: Policie ČR

Srážku auta s chodkyní na Rohanském nábřeží v Praze zaznamenala bezpečnostní kamera

„V případě, že byste se na záznamech poznali nebo jste byli přímo svědky této nehody, okamžitě prosím kontaktujte tísňovou linku 158 nebo se dostavte na kteroukoliv služebnu policie. Vaše svědectví může pomoci k objasnění vyšetřování,” dodala mluvčí.

Policie podrobnosti k vyšetřování nesdělila, stejně jako to, zda šla žena na červenou, čemuž nasvědčuje záběr z kamery.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám