Hlavní obsah

Matka zkopaná na zastávce v Brně marně prosila o slitování. Policie hledá pár z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Surovým napadením skončila pro ženu cesta domů z večírku v Brně, kde ji na tramvajové zastávce zbil a zkopal k zemi mladý pár. Zraněná žena prosila, ať ji nechají být, protože má doma malé děti. S násilnou dvojicí to ale nijak nehnulo, načež příval ran a kopanců ukončil až příjezd tramvaje. Policie kvůli případu hledá dvojici, kterou zachytila bezpečnostní kamera.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal již loni v prosinci v brněnské části Bohunice, policie ale dvojici dosud nevypátrala, kriminalisté se proto nyní obrátili na veřejnost s prosbou o pomoc se ztotožněním páru.

„Mladá žena se vracela z firemního večírku a na zastávce Vsetínská čekala na příjezd tramvaje. Po chvíli tam přišel také mladý pár. Ti se měli chovat velmi hlučně a čekající ženu začít bezdůvodně napadat, nejprve verbálně a později i fyzicky. Agresivní žena za podpory svého druha měla poškozenou srazit k zemi a tam do ní kopat,“ informoval v úterý o případu mluvčí policie David Chaloupka.

Napadená žena se musela bránit před přívalem ran a kopanců a velmi se bála o své zdraví.

Konflikt mezi dětmi v Jablonci nad Nisou prověřuje policie jako vydírání

Krimi

„Agresorku prosila, aby ji nechala, že má doma malé děti. Útok však ukončil až následný příjezd tramvaje,“ zmínil mluvčí.

Napadená žena, jejíž věk policie neupřesnila, musela podle mluvčího vyhledat lékařské ošetření.

Policisté případ vyšetřují jako vydírání a ublížení na zdraví a zveřejnili k němu záznam bezpečnostní kamery z tramvaje.

„Na něm jsou zachyceny osoby, se kterými by policisté potřebovali mluvit, mohou jim totiž k případu podat důležité informace. Pokud osoby na videu poznáváte, volejte na linku 158. Na stejném čísle se policistům mohou přihlásit také další případní svědkové,“ dodal Chaloupka.

Násilník zlomil kosti v obličeji mladíkovi v Praze

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám