Hlavní obsah

Násilník zlomil kosti v obličeji mladíkovi v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po útočníkovi, kterého zachytila bezpečnostní kamera, pátrali policisté v Praze. Na záznamu bylo vidět, jak zničehonic udeřil mladíka na zastávce tramvaje u metra Strašnická. Před tím se na něj podezřelý muž slovně obořil v prodejně potravin. Násilník silným úderem způsobil oběti dvojitou zlomeninu v obličeji. Incident se stal za bílého dne a přihlíželi mu lidé.

Napadení mladíka u metra StrašnickáVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v úterý 28. února kolem 17:00.

„Poškozený krátce před začátkem fotbalového utkání nakupoval v prodejně ve vestibulu stanice metra Strašnická, kdy jej při placení slovně napadl muž stojící za ním ve frontě. Mladík po zaplacení okamžitě opustil prodejnu a poblíž metra čekal na zastávce na příjezd tramvaje,“ informovala o případu mluvčí policie Eva Kropáčová.

Mladík se zrovna díval do mobilního telefonu, když k němu rázně přišel podezřelý muž z prodejny a v okamžiku jej velmi silně udeřil do obličeje, až mladík spadl na zem a zůstal ležet.

Vlajka je to nejcennější, hájil se u soudu fanoušek Baníku obžalovaný z loupeže

Krimi

„Útok byl tak razantní, že útočník pouhou jednou ranou způsobil poškozenému dvojitou frakturu v obličeji. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví, za což v případě odsouzení hrozí útočníkovi trest odnětí svobody v délce až tří let,“ zmínila mluvčí.

Samotný útok i chování podezřelého v prodejně zachytily bezpečnostní kamery.

Muž po incidentu odešel neznámo kam, policie po něm pátrala. Nakonec se ho podařilo najít díky zveřejnění případu v médiích a poznatkům svědků.

Foto: Policie ČR

Napadení mladíka u metra Strašnická

Čtveřice mladíků podezřelých z oloupení fotbalového fanouška se přihlásila policii

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám