Hlavní obsah

Matka je stíhána za zmlácení vlastních dětí

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Zmlácením dvou dětí, z nichž jedno skončilo s těžkým zraněním v nemocnici, vyvrcholily dlouhodobé konflikty v rodině 37leté ženy v Bruntále. Kriminalisté v minulých dnech obvinili agresivní ženu z ublížení na zdraví.

Článek

"Koncem dubna na chodbě panelového domu slovně i fyzicky napadla své nezletilé syny ve věku čtyři a dvanáct let. Mladšího syna uhodila do obličeje. Ten v důsledku úderu ztratil rovnováhu, zakopl o práh dveří a upadl hlavou na roh stolu. Utrpěl zhmoždění levé tváře a otřes mozku," uvedla mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová.

Chlapec byl několik dnů hospitalizován v nemocnici a pak se ještě téměř dva týdny léčil. Stíhání krkavčí matky je vedeno na svobodě. V domácnosti obviněné ženy docházelo k vážným konfliktům již dříve. "Bruntálští policisté v této rodině šetřili v minulosti různé delikty, a to i ze strany manžela obviněné," dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám