Hlavní obsah

Hasiči objevili ve vyhořelé chatce mrtvolu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kopřivnice

Pravděpodobně bezdomovec uhořel v noci z pátku na sobotu v Kopřivnici. Tělo muže našli v troskách zahradní chatky hasiči.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Ilustační foto

Článek

O ohni na Nádražní ulici se hasiči dozvěděli o půl čtvrté ráno. Při příjezdu jednotky na místo ale už byla chata v jednom ohni.

„Při hašení požáru bylo nalezeno ohořelé tělo člověka,“ uvádí dobrovolní hasiči z Kopřivnice na svém webu. Velkou komplikací při hašení jim způsobilo špatně zaparkovaný WV Golf, který stál před vraty hasičské zbrojnice. „Majitel golfu nám tak znemožnil výjezd, nakonec se však díky šikovnosti našich řidičů podařilo k ohni vyjet,“ popsali hasiči.

Případem se nyní zabývá policie. „Příčinou požáru bylo zřejmě nějaké svítidlo, od něhož chatka vzplála,“ informovala novojičínská policejní mluvčí Miroslava Michálková Šálková. Totožnost muže je stále neznámá, ale policisté vycházejí z toho, že se zřejmě jednalo o nějakého místního bezdomovce. „Příčinu smrti určí až soudní pitva,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám