Hlavní obsah

Čtveřice lupičů řádila v nočním klubu

Novinky, Vladimír Vácha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KAPLICE

Čtveřice lupičů řádila v sobotu kolem třetí ráno v jednom z kaplických nočních klubů. Muži nejprve v baru poseděli a pak nejméně se dvěma pistolemi v rukách svázali a následně okradli šestici přítomných žen ve věku od 18 do 38 let.

Foto: Marek Velebný

konvoj vozidel u Velkého divadla

Článek

Právu to potvrdil jihočeský policejní mluvčí Dušan Klícha. "Násilníci je donutili vydat šperky, mobilní telefony a kabelky. Sebrali rovněž 300 Eur a 4000 korun. Poté zmizeli a českokrumlovští kriminalisté po nich pátrají. Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že s největší pravděpodobností šlo o pachatele z rusky mluvících zemí," konstatoval mluvčí.

Připomněl, že jde v tomto týdnu již o druhé přepadení nočního klubu na Českokrumovsku. To předchozí se událo v úterý rovněž nad ránem v Dolním Dvořišti.

Dodal, že na rozdíl od minulé loupeže musel ale v Kaplici šestici přepadených žen ošetřit přivolaný lékař, neboť jim lupiči způsobili lehká poranění a oděrky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám