Hlavní obsah

Věčné dilema: Rodina, nebo práce. Dá se zvládnout obojí?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řeší to většina žen – jak zvládnout péči o děti a přitom plnohodnotně přispívat do rodinného rozpočtu? A co teprve, když jsou na obživu samy? Ve výsledku přijdou často zkrátka buď děti, nebo peněženka. Řešení ale existuje.

Foto: Lidl.cz

Věčné dilema: Rodina, nebo práce. Dá se zvládnout obojí?

Článek

Znáte to – děti jsou štěstí, ale ne každá z nás si může dovolit zůstat dlouho s dětmi doma. A hlavně, děti rostou, brzy jdou do školky a školy, a my potřebujeme nebo chceme zase mezi lidi. A také vydělávat peníze. Jenže pracovat na plný úvazek je s dětmi často složité. Nejen ty malé, ale i ty větší nás totiž potřebují. Většina matek proto hledá zkrácený úvazek. Jenže… Ne v každé firmě je zkrácený úvazek možný. A často je placený tak, že se vlastně nevyplatí. Co s tím?

Foto: Lidl.cz

Lidl

Prodejny Lidl nyní přichází s ideálním řešením. Nabízí dobrou práci v příjemném prostředí mezi lidmi, kdy si nově každý může vybrat, jaký úvazek chce. 35 nebo 30, problém není ani 25 hodin týdně. To už je na děti nebo i vlastní koníčky času dostatek. A peníze? Lidl právě zvedl mzdy tak, že i za 25 hodin týdně si tu člověk vydělá tolik, co jinde za celý úvazek! Zároveň je fajn pracovat pro firmu, kterou mají lidi rádi. Skloubit rodinu a práci prostě jde!

Konkrétní nabídky ve vašem městě najdete na kariera.lidl.cz

Výběr článků

Načítám