Hlavní obsah

Průlomové inovace v IT oblasti: AI. Seznamte se

Komerční článek

Ačkoliv se o umělé inteligenci (AI) dříve tolik nemluvilo, je tu s námi už pěknou řádku let. V poslední době vyvolává ve společnosti doslova poprask. Průlomové inovace v oblasti IT totiž využívají sílu AI k novému vymezení produktivity a spolupráce, zvláště v době flexibilních pracovních možností. Ten, kdo se AI naučil vnímat jako novou kreativní kolegyni, odhalil personalizovanější a smysluplnější možnosti. Revoluční není to, že AI existuje, ale to, že se ji učíme využívat ve svůj prospěch. Jak vytěžit maximum z nabízeného potenciálu?

Foto: hp.com

Průlomové inovace v oblasti IT využívají sílu AI k novému vymezení produktivity a spolupráce, zvláště v době flexibilních pracovních možností

Článek

Žijeme v neustále se měnícím prostředí. To se týká i pojetí pracovních příležitostí, které bychom měli umět naplno využívat. V práci totiž trávíme podstatnou část svého života. Pro mnohé je práce životním posláním a pro většinu by měl být tento čas naplňující. Podle indexu vztahů k práci společnosti HP za uplynulý rok má však pouze 27 procent zaměstnanců kladný vztah práci. Celých 83 procent z nás pak pociťuje nutnost redefinovat svůj vztah k ní. Není nutné dospět do bodu vyhoření, neplnění stanovených cílů či polovičatosti.

Umělá inteligence je synonymem pro otevřené dveře nových možností, jak si práci nejen užít, usnadnit si ji, ale především najít v sobě dřímající potenciál. K úspěchu pak stačí mít ty správné IT nástroje a moderní technologie.

Naším posláním v HP je umožnit firmám využít sílu umělé inteligence a nastartovat ambiciózní a smysluplný pokrok. Jsme hrdí na to, že využitím počítačů s umělou inteligencí vytváříme personalizovanější a smysluplnější pracovní možnosti. Revolučně tak měníme způsob, jakým na pracovišti komunikujeme s technologiemi i mezi sebou navzájem.
Marek Sojak ze společnosti HP Inc. Česká republika
Foto: hp.com

Ten, kdo se AI naučil vnímat jako novou kreativní kolegyni, odhalil personalizovanější a smysluplnější možnosti

Předpověď pro optimalizaci IT: Slunečno bez datových bouří

Neustále se zvyšují nároky na tempo, míru kreativity i úroveň produktivity. My jsme nuceni na všechny okolní změny reagovat – v práci, na home office i v soukromém životě. Můžeme začít mluvit o bodu zlomu?

Předpověď pro optimalizaci IT: Slunečno bez datových bouří

Komerční články

Trefa do černého

AI nám každodenně umožňuje generovat určitý typ obsahu, pomáhá designovat grafiku, skládat hudbu, optimalizovat, a dokonce také spolupracovat na tvorbě nových nápadů. Mění se definice pracovní efektivity a produktivity, stejně jako pojetí moderní kanceláře. Ten, kdo neusnul na vavřínech a je připraven rozvíjet své dovednosti i zkušenosti, a to nejen v zaměstnání, využívá sílu umělé inteligence ve svůj prospěch.

Trefou do černého je našlápnuté portfolio počítačů s umělou inteligencí od HP. Zahrnuje například počítače HP ElitePro, které jsou vybaveny systémem Copilot v operačních systémech Windows7 a Windows 11 Pro, či mobilní pracovní stanice Z od HP, jež poskytují vysoce výkonná výpočetní řešení navržená pro nejnáročnější pracovní postupy. A protože prevence je základem úspěchu, HP přináší také první firemní počítače na světě navržené tak, aby chránily firmware před hackerskými útoky. Poháněné jsou vylepšeným čipem HP Endpoint Security Controller (ESC), který chrání citlivá data. Nikdy totiž nevíte, kdy a kdo na vás v kyber prostředí číhá.

Za hranicemi firemní sítě aneb Jak vypadají moderní predátoři?

Firmy stejně jako zaměstnanci přijímají novou digitální pracovní kulturu. Vyvstávají tak nové výzvy kybernetických hrozeb. Kdo je však útočníkem a kdo bezpečnostním hrdinou? I vy se můžete stát obětí stejně jako útočníkem.

Za hranicemi firemní sítě aneb Jak vypadají moderní predátoři?

Komerční články

Buďte nad věcí. Bez kompromisů, do puntíku!

Práce bývá někdy stres. Příchod domů občas jakbysmet. Ono se lehko řekne: Neřeš to nebo Buď nad věcí. Ale jde to? Každá výzva si žádá řešení, každý úspěch vynaložené úsilí. Jsou to technologie, které by firmám a zaměstnancům, bez ohledu na to odkud zrovna pracují, měly pomáhat více než dříve. Široké portfolio produktů od HP se špičkovým zabezpečením, fantastickým designem či funkcemi pro usnadnění a zefektivnění spolupráce takové řešení nabízí.

Zůstat věrný svému stylu

Slyší mě? Nedělám zbytečně moc překlepů během rychlého chatu jen kvůli klávesnici, na kterou si ne a ne zvyknout? Proč má kolega tak věrný zvuk i obraz? Neposlouchá náš důvěrný pracovní rozhovor třetí „predátorská“ osoba? A mohli bychom pokračovat… Společnost HP odpověděla na ALE zaměstnanců například prémiovou řadou komerčních monitorů HP Series 7 Pro s úhlopříčkou 27 a 34 palců a s integrovanou webovou kamerou s umělou inteligencí pro ochranu soukromí, díky které vypadáte a zníte co možná nejlépe.

Novou úroveň flexibility a pohodlí během pracovní doby můžete zažívat i s ergonomickou bezdrátovou klávesnicí HP 965. Její rozložení nabízí personalizované psaní, zatímco samostatný přizpůsobitelný numerický blok doplňuje její funkčnost. Integrovaná klávesa Copilot pak využívá možnosti AI pro usnadnění každodenních rutinních činností. Láskou na první úchop bude i myš HP 685 Comfort Dual-Mode Mouse.

Foto: hp.com

Bohaté portfolio produktů od HP umožňuje svým uživatelům zůstat věrný svému stylu

Cloud, káva a technologie aneb Jak přežít v hybridním pracovním prostředí? Víme, jak udržet produktivitu a kreativitu v kanceláři, doma i na cestách

Dobří zaměstnavatelé si uvědomují různorodost a proměňující se požadavky na pracovní prostředí. Jak udržet produktivitu a kreativitu v kanceláři, doma i na cestách? Talent chce totiž v pracovní době víc než jen dobrou kávu.

Cloud, káva a technologie aneb Jak přežít v hybridním pracovním prostředí

Komerční články

Více jak polovina z nás bude nebo již pracuje na home office a zdolává každý den nově nastolené výzvy. Bylo by chybou zakrnět a nevyužít potenciálu, který nám leží u nohou. V čem tkví pracovní úspěch, který jde často ruku v ruce i se soukromým životem? Je to ochota obětovat čas a úsilí, abychom dosáhli cíle? Nebo je to kreativita, která ovšem nemusí být nekonečná? A co třeba symbióza s technikou, novými možnostmi pracovního prostředí, s AI. Taková, která spolupracuje, učí, směruje a nabízí…

Výběr článků

Načítám