Hlavní obsah

Cloud, káva a technologie aneb Jak přežít v hybridním pracovním prostředí

Komerční článek

Podle zjištění HP Work Relationship Index má pouze čtvrtina zaměstnanců kladný vztah k práci. Překvapující je také to, že asi 83 procent lidí je ochotno vydělávat méně, pokud je práce bude bavit. Dobří zaměstnavatelé si uvědomují různorodost a proměňující se požadavky na pracovní prostředí. Jak udržet produktivitu a kreativitu v kanceláři, doma i na cestách?

Foto: hp.com

Společnost HP nabízí řešení, která umožňují bezproblémovou digitální transformaci pracoviště bez ohledu na to, jestli pracujete v kanceláři, na home officu, či na cestách

Článek

Společnosti stále častěji očekávají od svých zaměstnanců nepřetržitou dostupnost, špičkovou produktivituflexibilitu v tom, kde a kdy pracují. A je to právě místo, které se dostalo do epicentra revoluce, jež jednoznačně míří k flexibilnímu či též hybridnímu pracovnímu prostředí. Zvláště pro generaci Z a mileniály, kteří udávají trendy na pracovním trhu, je možnost práce odkudkoli již nutným standardem. Umělá inteligence, automatizace či nástup nejmodernějších řešení velice rychle proměňují povahu toho, odkud chceme a můžeme pracovat.

Talent chce v pracovní době víc než jen dobrou kávu

Při přechodu na digitální technologie, jako jsou notebooky, vybavení pro konferenční hovory, příslušenství či služby, se postupně stále více odkláníme od tradičních pracovních paradigmat. Jednou z nejdůležitějších změn je vnímání samotného člověka – zaměstnance, talenta, osoby, která se stala jádrem úspěšného podnikání. Do centra úvah se tak staví otázky nad jeho spokojeností, flexibilitou či možností propojit osobní a pracovní život. Je proto nezbytné vytvořit fungující firemní ekosystém s bezproblémově integrovanými a špičkově digitálními řešeními.

Negativní vztah k práci má nejen osobní dopad na jednotlivce, ale podepisuje se i na produktivitě a morálce. Téměř polovina firem plánuje hledat nové angažované talenty. Jsou si vědomy toho, že kromě perfektního řízení flexibilních pracovních postupů musí kultivovat prostředí, ve kterém technologie hrají ústřední roli
Foto: hp.com

Při přechodu na digitální technologie je nezbytné vytvořit fungující firemní ekosystém s bezproblémově integrovanými a špičkově digitálními řešeními

Život je snazší, když víte jak

Přechod na hybridní pracovní model je více než jen volba mezi fyzickým a virtuálním pracovním prostorem. Aby však tento nový pracovní systém představoval skutečně plně fungující ekosystém, je nezbytné znát všechny možnosti v režimu kdykoli a kdekoli.

Technologická integraceZajištění bezproblémové integrace technologií pro soudržnou spolupráci napříč týmy.
Komunikační mezeryPřekonání možných informačních nedorozumění napříč firmou, kde jednotlivé týmy mohou pracovat podle různých harmonogramů a platforem.
Zajištění kybernetické bezpečnostiZavedení důkladných opatření kybernetické bezpečnosti na ochranu citlivých údajů.
Správa zdrojůEfektivní správa kancelářských, technických a podpůrných služeb pro hybridní práci.
Optimální výběr dodavateleŠpatný výběr nebo správa dodavatelského řešení pro vzdálené pracoviště vede ke zpoždění, neefektivitě a také ke zvýšení nákladů.
Foto: hp.com

Aby flexibilní pracovní systém představoval skutečně plně fungující ekosystém, je nezbytné znát všechny možnosti v režimu kdykoli a kdekoli

Chcete být úspěšní? Excelujte správným řešením

Společnost HP si plně uvědomuje zcela klíčovou roli technologií na pracovním trhu. Nabízí proto řešení, která umožňují bezproblémovou digitální transformaci pracoviště bez ohledu na to, jestli potřebujete pracovat v kanceláři, na home officu, či na cestách. Od umožnění flexibilních pracovních modelů až po nabídku řešení s kompletními službami, a to i pro firmy s omezenými rozpočty a zdroji.

Úspěch v dnešní době určují talentovaní lidé, za kterými ovšem stojí efektivní a bezpečné IT řešení a produkty.

Foto: hp.com

Chcete být úspěšní? Excelujte správným řešením

Výběr článků

Načítám