Hlavní obsah

Předpověď pro optimalizaci IT: Slunečno bez datových bouří

Komerční článek

Svět se mění. Zvyšují se nároky na tempo, míru kreativity i úroveň produktivity. Každý den, na každého z nás. My jsme nuceni na všechny okolní změny reagovat – v práci, na home office i v soukromém životě. A je to optimalizace procesů, která je v této souvislosti skloňována ve všech pádech. Co to ovšem znamená a můžeme začít mluvit o bodu zlomu?

Foto: hp.com

Hladká spolupráce v kanceláři i mimo ni. O tom je komplexní řešení od HP

Článek

Zajímavé zjištění poodhalila nedávná studie od ITDM a Security Decision Makers, podle které až 63 procent zaměstnanců uvedlo, že jejich bezpečnostní týmy nemají pod kontrolou uživatelská zařízení, která jsou připojena do firemní IT struktury. Vyvstává tak otázka, kdo je v případě kybernetického útoku viníkem? Útočník, nebo zaměstnanec? V době přechodu na flexibilní způsob práce to ovšem není jediná hrozba či nastolená výzva.

Za hranicemi firemní sítě aneb Jak vypadají moderní predátoři? Opravdu pustíte moderní predátory až k vám domů? Dále čtěte zde:

Za hranicemi firemní sítě aneb Jak vypadají moderní predátoři?

Komerční články

Firmy se často snaží najít účinné řešení, které by za minimum finančních nákladů přineslo očekávané výsledky. Aby však nedocházelo k nežádoucímu efektu, je nezbytnou cestou nalezení rovnováhy. Co to vlastně znamená?

Optimalizace IT je klíčovým faktorem pro úspěch každé firmy. Je to stejné, jako když se rozhodnete vytunit si své auto – chcete, aby bylo rychlejší a spolehlivější. Optimalizační IT změny ve firmách jsou tedy taková řešení, kde se doporučuje systematicky a lépe ve shodě se zaměstnanci řešit například životaschopnou firemní infrastrukturu či zabezpečení připojení ze sítě, když zaměstnanci pracují třeba na home office a nenacházejí se fyzicky v kanceláři.

Svět práce se neustále mění. Pracujte efektivně a produktivně.
HP
Foto: hp.com

Aby bylo možné v otevřeném pracovním prostoru efektivně, a hlavně bezpečně pracovat, je nezbytné najít plně fungující ekosystém

Změna jako jediná konstanta

Zaměstnavatelé se velmi často potýkají s množstvím nástrojů a aplikací, z nichž každá slibuje, že bude všelékem na jednotlivé potřeby, rozmanitá rizika i nastavené cíle. Výsledkem však může být zahlcení vedoucích zaměstnanců, kteří jsou postaveni před nepříjemné dilema. Na jedné straně je vede snaha udržet nízké náklady, na straně druhé jsou na ně kladeny vysoké nároky na technologická řešení špičkové úrovně.

Ve snaze o maximální optimalizaci je ale někdy lehké se ztratit. Mnoho nabízených řešení může být komplikovaným labyrintem. Zapomínat bychom však neměli především na koncové body uživatelů. Pomyslné nůžky mezi fyzickým a virtuálním pracovním prostorem se otevřely. Aby bylo možné v tomto otevřeném prostoru efektivně, a hlavně bezpečně pracovat, je nezbytné najít plně fungující ekosystém.

Zaměstnancům již nestačí během pracovní doby jen dobrá káva a základní technologie. Po čem jako zaměstnanci toužíme a jsme ochotni překročit doposud nastavené benefity? Čtěte zde:

Cloud, káva a technologie aneb Jak přežít v hybridním pracovním prostředí

Komerční články

Optimalizace IT nemusí bolet. Hranice se díky řešení od HP posouvají

„Hladká spolupráce v kanceláři i mimo ni.“ I tak by se dala jednoduše shrnout snaha o existenci funkčního optimalizačního procesu v každé firmě. Společnost HP si uvědomuje, že jde o složitou cestu. Nabízí proto služby pro všechna zařízení a koncové body pro správu flexibilní (či též hybridní) práce prostřednictvím moderních cloudových řešení, a to bez ohledu na to, jestli pracujete z pláže, kanceláře či postele. Firmy si tak mohou od HP vybrat z řady samostatně či plně spravovaných IT služeb, které předvídají, identifikují a řeší aktuální problémy.

Tip: Řešení, jako jsou například HP Device-as-a-Service (DaaS) a Wolf Pro Security pro podniky, jsou navíc navržena tak, aby podporovala moderní pracoviště s flexibilním přístupem, snižovala náklady a složitost správy životního cyklu zařízení a eliminovala rizika kybernetické bezpečnosti ještě dříve, než k nim vůbec dojde.

Výběr článků

Načítám