Hlavní obsah

Chytré hodinky vám mohou pomoci žít zdravěji

Komerční článek

Nedávný průzkum společnosti Huawei odhalil, že až 80 % Evropanů má zájem o své zdraví, ale jen polovina z nich je s ním skutečně spokojena. Klíčovými body pro zlepšení jsou kvalita spánku a úroveň stresu. V tom dokáží efektivně pomoci chytré hodinky.

Foto: Huawei

Chytré hodinky vám mohou pomoci žít zdravěji

Článek

Cílem průzkumu společnosti Huawei bylo zjistit, jak Evropané vnímají své zdraví a jak mohou být chytré hodinky v této oblasti člověku nápomocné. Kromě fitness funkcí a sledování fyzické aktivity je důležitou předností hodinek právě schopnost detailně monitorovat spánek, srdeční funkce a s tím spjatou úroveň stresu.

Foto: Huawei

Woman Huawei watch

Základní kámen wellbeingu

Ať už budeme sportovat, jak chceme, základním pilířem ve zdraví a wellbeingu je vždy spánek. Jde i o jeden z klíčových aspektů, který chtějí respondenti změnit k lepšímu. Díky chytrým hodinkám Huawei Watch GT 4 a funkci TruSleepTM3.0 lze monitorovat kvalitu spánku se skvělou přesností.

Jestli vás zajímá, zda se v noci neustále převalujete, nebo jestli za vaši odpolední únavu může nedostatek hlubokého spánku, je tu pro vás právě tato funkce. Ta díky sensorům dokáže přesně nasnímat, kdy se vyskytujete v jaké fázi spánku a pomocí nasbíraných dat vám poskytnout o spánkových cyklech a kvalitě spánku důkladnou analýzu. Díky ní budete hned v obraze a nadměrné únavě tak můžete dát sbohem.

Foto: Huawei

Man Huawei watch

Od zpráv po měření životních funkcí

Chytré hodinky už dlouho neslouží jen na zjištění času nebo přečtení zprávy. Díky pokročilým technologiím je stále běžnější, že jsou hodinky schopny upozornit také na výkyvy v našem zdravotním stavu dříve, než bychom na to přišli sami.

Z průzkumu vyplynulo, že právě sledování srdečních funkcí je pro Evropany jedním z nejdůležitějších ukazatelů zdravotního stavu. Zhruba polovina dotazovaných si měří tep pravidelně. A právě pro ty z nás, které naše fyzické zdraví zajímá i z této stránky, přichází nová generace chytrých hodinek Huawei Watch GT 4 s funkcí TruSeenTM 5.5+.

Technologie umožňuje monitorování srdečního tepu, pomáhá tak zvyšovat povědomí o případných kardiovaskulárních problémech, a tím je i zavčas odhalovat. Díky tomu, že monitorování probíhá nepřetržitě, mohou uživatelé sledovat svůj srdeční tep nejen při fyzické zátěži, ale i v kompletně klidovém stavu.

Foto: Huawei

Huawei GT 4

Hodinky dokonce dokáží pomoct ve stresových situacích. Díky sledování srdečního tepu je uživateli v reálném čase měřena i úroveň stresu, na kterou hodinky v případě překročení zdravé míry mohou upozornit a případně uživateli poskytnout řízená dechová cvičení, nebo tipy k relaxaci.

Cena hodinek Huawei Watch GT 4 startuje na 5 999 Kč. Nyní na oficiálním e-shopu Huawei získáte k nákupu hodinek sluchátka FreeBuds SE 2 jako dárek.

Výběr článků

Načítám