Hlavní obsah

Zmizel před 27 lety, teď našli jeho pozůstatky v komíně

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Abbeville

Pozůstatky muže zmizelého před 27 lety objevili pří rekonstrukci banky v americkém státě Louisiana. Joseph Scheixnider měl zmizet v lednu roku 1984 ve svých 22 letech z města Abbeville poté, co se nedostavil v lednu roku 1984 ke slyšení u soudu ohledně obvinění z držení kradeného vozidla.

Foto: Profimedia.cz

Mladík našel smrt v komíně, zůstal tam 27 let. Ilustrační foto

Článek

Má se za to, že rodina nenahlásila Josephovo zmizení z důvodu, že se její členové domnívali, že utekl svévolně. Zmizel totiž bezprostředně poté, co se v pozici obviněného nedostavil k soudu. Policie ho přišla do místa jeho trvalého bydliště hledat, odešla ale s nepořízenou.

Scheixniderova matka řekla, že nikdo nebyl jeho zmizením úplně překvapený, protože byl známý tím, že zničehonic mizel. Jednou už prý podobně náhle odjel pracovat pryč s cirkusem. Tentokrát si lidé z jeho okolí mysleli, že někam vyjel se svou známostí.

Nicméně, pravda byla daleko smutnější. Lidské pozůstatky v komínu doplňoval pár rukavic, zapalovač, hodinky a peněženka. Ostatky mladého muže byly objeveny při rekonstrukci tamější banky v květnu. Výsledky DNA testů nyní potvrdily, že oním uvězněným byl doopravdy Scheixnider.

Šéf laboratoře Mary Manheim se domnívá, že mladík umíral v komíně několik dní a zemřel pravděpodobně na dehydrataci. Pro kanál ABC News však dodal, že nikdo už pravděpodobně nezjistí, jak přesně zemřel.

"Jeho matka je zničená, že má potvrzenou synovu smrt. Nicméně je aspoň ráda, že zjistila více o tom, jak vlastně zemřel," dodal Manheim.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám