Hlavní obsah

Zcela opilá řidička v Rakousku usnula na chodníku za volantem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní hlídka poblíž korutanského Veldenu nevycházela z údivu, když během noční služby o vánočních svátcích spatřila na chodníku vozidlo, jehož 31letá řidička usnula za volantem, přičemž motor stále běžel. Žena byla zcela opilá.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál krátce před půlnocí v lokalitě Kerschdorf. Policisté přikročili k předním dveřím a několikrát museli klepat na okénko, než se řidička probudila a otevřela.

„Na naši hlídku se vyvalil velmi silný alkoholový závan,“ popsal situaci jeden z policistů podle listu Kronen Zeitung.

Následoval test, jehož výsledek potvrdil silnou opilost. Přesný výsledek policie nesdělila, ale stav ženy prý prozrazoval, že měla v krvi více než v Rakousku tolerovaných 0,5 promile.

Žena s maďarským občanstvím, která dlouhodobě žije v Rakousku, musela okamžitě odevzdat řidičské oprávnění. Zasahující policisté si vedle toho všimli, že její auto bylo na několika místech silně poškozené.

„Jak tyto škody vznikly, nebyla řidička schopná říci. Nenašli jsme ani místa, kde by se nehody odpovídající poškození vozidla mohly odehrát,“ dodala policie.

Opilce za volantem zastavila cedule varující před řidiči pod vlivem drog

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám