Hlavní obsah

Opilce za volantem zastavila cedule varující před řidiči pod vlivem drog

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v americkém státě Ohio zasahovala u kuriózního případu opilého šoféra. Ten totiž naboural do cedule, která nabádá, aby řidiči hlásili podezřele jedoucí auta, jejichž řidiči by mohli být pod vlivem drog.

Foto: State Highway Patrol Ohio

Opilce za volantem zastavila cedule varující před řidiči pod vlivem

Článek

Blíže nespecifikovaný muž se na Den svatého Patricka (17. března) pustil do oslav bez ohledu na to, že bude řídit. Policisté ve městě Batavia poblíž Cincinnati tak dostali hlášení, že po nedaleké dálnici se pohybuje vozidlo v protisměru, uvedl server Fox News.

Když hlídka dojela na místo, našla havarované auto, které sjelo z vozovky a při tom srazilo ceduli vyzývající účastníky silničního provozu, aby hlásili podezřelá vozidla, u nichž se zdá, že je řídí osoba pod vlivem alkoholu nebo drog.

Foto: State Highway Patrol Ohio

Opilce za volantem zastavila cedule varující před řidiči pod vlivem

Dálniční policisté uvedli, že při incidentu nebyl nikdo zraněn a opilý řidič byl zatčen za řízení pod vlivem alkoholu. A s nadsázkou dodali, že cedule sice ležela o několik metrů dál od svého původního umístění, ale perfektně splnila svůj účel, protože opilého řidiče zastavila.

Lidé mají v komentářích z řidiče legraci, ale někteří se jej i sarkasticky zastávají. Naboural podle nich proto, že zrovna vytáčel číslo uvedené na ceduli, aby se sám nahlásil.

Řidič přežil ve zdraví čtyři nehody během jedné hodiny

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám