Hlavní obsah

V sáčku s těstovinami našel mrtvou krysu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GRENOBLE

Pierre Tabourot z předměstí francouzského Grenoblu, který si ve slevě zakoupil sáček s těstovinami, zažil po jeho otevření šok. Našel v něm totiž mrtvou krysu, která značně zapáchala. V pondělí to napsal deník Le Parisien.

Foto: NPÚ

Zámek Benešov nad Ploučnicí

Článek

"Pár dnů po nákupu jsme s manželkou cítili v kuchyni velmi nepříjemný zápach. Vycházel ze skříně, kam jsem uložil makaróny," vyprávěl Tabourot.

"Když jsem sáček otevřel, uvnitř jsem spatřil mrtvou krysu. Pach byl skutečně nesnesitelný. Zvíře mělo těstoviny nalepené po celém těle," popsal svůj pohled do balíčku.

Na těstoviny už nemá chuť

Poškozený zákazník se ihned obrátil na výrobce těstovin. "Mluvil jsem s jednou dámou, která mi sdělila, že oněch 33 procent zdarma tvořila právě krysa. Takový smysl pro humor neoceňuji," poznamenal.

Společnost nakonec svému klientovi nabídla šest kupónů na slevu ve výši 1,50 eur (což celkem v přepočtu činí přibližně 270 Kč) a sáčky s těstovinami.

Tabourot dále získal nákupní šek ve výši 100 eur (asi 3 tis. Kč). Na těstoviny ho ale přešla chuť a nemá na ně sebemenší pomyšlení.

Reklama

Související témata:

Související články

Krysy napadly jídelnu hygienické stanice

Norská hygienická stanice dohlížející na veřejné zdraví byla nucena uzavřít provoz vlastní jídelnu v Oslu, kterou napadly krysy. V pátek o tom informoval...

Výběr článků

Načítám