Hlavní obsah

Zákaznice si místo pro tvaroh sáhla pro krysu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Nemalý šok zažila obyvatelka Belgie při nákupu v supermarketu, když se jí do prstu zahryzla rozzuřená krysa. Chlupaté zvířátko už měsíc úspěšně unikalo veškerým pastičkám a nástrahám.

Foto: Dagmar Šnajdarová
Článek

Osmdesátiletá Yvonne, začtená do nákupního seznamu, právě sahala pro kelímek s tvarohem a najednou ucítila bolest v pravé ruce. Kousla jí vyrušená krysa, která odpočívala v zadní části regálu s mléčnými výrobky.

Zákaznici odvezli na pohotovost

Belgičanka nezačala hystericky ječet a zachovala relativní klid: "Vykřikla jsem jen jednou, zato pěkně důrazně," vypověděla překvapená klientka, která musela krysu doslova strhnout ze svého krvácejícího prstu: "Pode mnou bylo tratoliště krve," dodala později Yvonne.

Svědci neobvyklé příhody ihned zalarmovali zaměstnance obchodu, kteří vyděšenou důchodkyni odvezli na pohotovost, kde Belgičanku ošetřili. Yvonne si však později posteskla, že by raději bezprostředně poté jela domů podělit se s manželem o neuvěřitelné dobrodružství.

Po obchodě brouzdala měsíc

Krysa nebyla v supermarketu žádným nováčkem. Pracovníci na ni už měsíc marně líčili pasti a jedovatá lákadla. Nepěkně vyhlížející zvíře však bylo velmi vychytralé a nedalo se jen tak zmást.

Vedoucí oddělení byl proto velmi rád, že se krysu konečně podařilo lapit a zabít.

Související témata:

Výběr článků

Načítám