Hlavní obsah

V pátek mu řekla ano, v sobotu vyhrál jackpot v loterii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nick Miller z Iowy minulý víkend zažil nebývalý nával štěstí. V pátek požádal svou přítelkyni o ruku a ta souhlasila. Druhý den pak v loterii vyhrál přes 8,6 milionu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jedenatřicetiletý Nick Miller z malé vesničky Bernard ve státě Iowa si na nepřízeň osudu nemůže stěžovat. První příval štěstí zažil minulý týden v pátek, když svou přítelkyni požádal o ruku a ta souhlasila.

Hned druhý den ráno se s bratrem cestou do práce zastavili na snídani v nedalekém městečku Cascade a uvnitř podniku si Nick všiml, že v místní loterii Super 7s Progressive InstaPlay je jackpot ve výši téměř 400 tisíc dolarů (8,9 milionu korun), a tak si koupil los. Když po chvíli začal kontrolovat výherní čísla, zjistil, že jackpot vyhrál právě on.

„Musel jsem to několikrát zkontrolovat a ještě jsem to pak ověřil v mobilní aplikaci,“ řekl Nick lidem z iowské loterijní společnosti, že tomu nějakou dobu nemohl ani uvěřit. Celkem vyhrál 390 191 dolarů, což je v přepočtu téměř 8,7 milionu korun.

Výhru chce použít ke startu další životní etapy. „Čeká nás svatba a také nějaká práce na domě a v obou případech se budou peníze hodit, citoval Nicka server UPI.

Američanka si vsadila poprvé v životě a hned vyhrála doživotní rentu přes milion ročně

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám