Hlavní obsah

Američanka si vsadila poprvé v životě a hned vyhrála doživotní rentu přes milion ročně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruth Salvatoreová z Oregonu měla štěstí, o jakém se drtivě většině sázkařů ani nezdá. Poprvé v životě si totiž koupila několik losů a jeden z nich jí přinesl doživotní rentu v přepočtu ve výši 1,15 milionu korun ročně.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiasedmdesátiletá Ruth Salvatoreová z oregonského města Grants Pass se nikdy neřadila k vášnivým sázejícím. A médiím vlastně ani nesdělila, proč se nedávno rozhodla koupit si pět losů do loterie Win For Life.

Zato řekla, že byla nadšená, když na jeden z losů vyhrála dva dolary (necelých 45 korun), a zcela šokovaná, když se po slosování na začátku června ukázalo, že poslední los jí přinesl jackpot v podobě doživotní roční renty 52 tisíc dolarů (1,15 milionu korun).

Tato částka je nejen vysoká a pro výherkyni značně významná, ale také do značné míry symbolická. S manželem Edem totiž podle serveru UPI zrovna tento měsíc slaví 52. výročí. Peníze tak použijí v prvé řadě na přestavbu domu, ale také se těší, že si spolu vyjedou k moři do mexického Cancúnu.

Úspory dala dceři na léčbu rakoviny. Zakrátko vyhrála miliony

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám