Hlavní obsah

U holiče odpadl na tři hodiny. Po probuzení našel 38 nepřijatých hovorů a pokutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stavebního dělníka Billyho z australského města Newcastle zmohla minulý týden práce natolik, že když se šel po práci nechat ostříhat, v holičském křesle usnul. Vlídný personál jej nechal v klidu schrupnout, ale když se Billy vzbudil, mimo jiné zjistil, že překročil povolenou dobu parkování.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž, jehož média označují pouze jako Billyho, pracuje na stavbách v oblasti města Newcastle na západním pobřeží Austrálie a v holičství Barber Industries v nákupním centru Westfield Kotara patří k pravidelným zákazníkům. Minulý týden ve středu byl však po práci tak unavený, že jej krátce po usednutí do křesla začal přemáhat spánek.

Jeden z místních holičů, Jordan Magasiva, později řekl, že Billy toho dne přišel dobře naladěný, ale zakrátko začal usínat. Když si toho všimla Jess, která na jeho sestřihu pracovala, upravila mu opěrku hlavy, sklopila křeslo a pokračovala v práci, popsal web New York Post.

@jordan.topboy.blends

My boy Billy slept during his haircut but we know he’s no joker when it comes to hard yakka (work) hence why we let him sleep because we know how hectic work/life gets. Gave him an eye cover too just to shut the lights off 🤣.. Billy was more than happy to get a good rest in and didnt mind waking up with a smile for us. Shoutout to all the hardworking men & women doing what they have to do to make ends meet, we must support eachother on this journey, dont forget to rest and reset as we only get to enjoy this ride once, cheers guys ❤️ #fyp #barber #faithinhumanityrestored #wholesome #sleepingbeauty #barbershop #faith #mensmentalhealth #womensmentalhealth #bluecollar @mikebarberindustries

♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Billy však usnul tak tvrdě, že s otevřenou pusou prospal tři hodiny a vcelku hlasitě u toho chrápal. Kolem mezitím panoval obvyklý provoz, a personál mu po čase navíc ještě přikryl hlavu ručníkem, aby se mu spalo pohodlněji. Po probuzení byl Billy lehce zmatený a hned se ptal kolik je hodin. Když se situace vysvětlila, za všeobecných úsměvů se rozloučil a odešel.

Lidé tuto historku přijali s pobavením a pochopením. „Dělníci jsou velmi nedocenění,“ napsal jeden z komentujících. Jiný zase nadhodil, že se Billy nevyhne pokutě za parkování, protože v obchodním centru se může zdarma parkovat jen po omezený čas. To potvrdil i Jordan Magasiva, jenž dodal, že vedle pokuty Billy také našel 38 nepřijatých hovorů.

„Na reakcích lidí se mi líbila jedna věc: měli pro to pochopení a říkali, že všichni jsme jen lidé. Všichni tvrdě pracujeme a všichni býváme unavení,“ uzavřel John Magasiva.

Ruský turista nebyl spokojen se střihem, ve vzteku ostříhal holiče. Incident zachytila kamera

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám