Hlavní obsah

Ruský turista nebyl spokojen se střihem, ve vzteku ostříhal holiče. Incident zachytila kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pattaya

Ruský turista se v thajském letovisku Pattaya nechal ostříhat, ale s výsledkem byl hrubě nespokojen. V záchvatu zuřivosti pak popadl strojek a překvapeného holiče zbavil kusu vlasů nad čelem. Ten se pak musel ostříhat dohola.

Ruský turista byl nespokojený s novým účesem, tak kadeřníkovi vyholil část vlasůVideo: AP

 
Článek

Podle svědků, kteří byli v době incidentu v holičství, vešel ruský turista do salonu a chtěl se nechat ostříhat. Neuměl však dobře anglicky, a tak holiči, jehož média označují jako Supchačaje, svůj záměr popisoval víceméně pouze rukama. Není tedy divu, že se výsledek podle všeho s původní představou příliš neshodoval.

Když Rus uviděl, co mu holič na hlavě vytvořil, propadl vzteku, udeřil rukou do stolu a začal velice vulgárně nadávat. Mimo jiné mu vadilo, že mu holič nezachoval ofinu. Když už se zdálo, že by snad mohlo být po všem, popadl turista strojek a nebohému Supchačajovi vystříhal kus vlasů nad čelem.

Ten později uvedl, že byl velice naštvaný, ale nijak se nebránil, protože přemýšlel o možných následcích. „Bál jsem se právního postihu nebo že bych mohl přijít o práci,“ vysvětlil dvaatřicetiletý Supchačaj. Ruský zákazník, jenž poté odešel bez placení, navíc na holičově hlavě napáchal takové škody, že dolů musel jít i zbytek vlasů.

Holá hlava jako výraz podpory

Server News 18 ovšem v souvislosti s tímto případem připomíná, že holiči s holými hlavami nemusejí být jen oběťmi běsnících zákazníků. A upozorňuje na video, na němž v holičském křesle pod strojkem sedí dáma ve středních letech. Trpí rakovinou, a kvůli chemoterapii se musí nechat ostříhat dohola.

Je to pro ni velmi emotivní okamžik, mladý holič ji však nenechal na holičkách. Po chvíli se totiž rozhodl paní podpořit tím, že si rovnou na místě také oholil hlavu. A když to viděl jeho kolega u vedlejšího křesla, přidal se k tomuto manifestu proti rakovině rovněž a s ním ještě i další mladík, jenž se v podniku v té době nacházel.

Italský holič obchodoval s drogami, prozradili jej plešatí zákazníci

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám