Hlavní obsah

Tušení se naplnilo a vyhrála stovky milionů. O utrácení měla hned jasno

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z pohádkové výhry se může radovat Australanka, která v loterii Powerball vyhrála jackpot ve výši 40,5 milionu australských dolarů (670 milionů korun). Losování sice prospala, ráno jí ale jeden telefonát změnil život.

Foto: Profimedia.cz

Žena vyhrála v přepočtu skoro 670 milionů korun. Ilustrační foto

Článek

Podle svých slov měla výherkyně tušení, že tentokrát se to skutečně povede. Ruku na srdce, takový pocit má řada sázkařů, nejmenovaná žena ale opravdu tušila správně.

„Když jsem šla spát, dala jsem si telefon do nabíječky, abych slyšela, že společnost volá, pokud vyhrajete,” uvedla milionářka. Ráno skutečně telefon zazvonil a společnost ženě oznámila, že vyhrála v přepočtu téměř 670 milionů korun, uvedl Daily Mail.

Vyhrál desítky milionů. Jeden telefonát ale vše změnil

Koktejl

„Myslela jsem, že se mi rozskočí srdce. Nemáte představu o tom, jaký je to pocit. Je to splněný sen. Šla jsem vzbudit zbytek rodiny, abych jim tu novinku oznámila,” popsala prvotní pocity po výhře obyvatelka předměstí Brisbane.

Ačkoliv někteří výherci v první chvíli nemají úplně jasnou představu o tom, co s astronomickou sumou udělají, Australanka si s tím hlavu neláme. „Je to pro nás velká úleva, byly to teď těžké časy. Rozhodně dám výpověď v práci, pořídíme si nový dům a procestujeme celou Austrálii,” neskrývala žena radost.

Výherní tiket nosil bez povšimnutí v peněžence, pak přišel šok

Koktejl

S penězi se hodlá rovněž rozdělit se svými přáteli. „V poslední době pomohli oni mně, tak teď se to otočí,” uvedla sázkařka, která zvolila výherní kombinaci čísel 2, 7, 9, 15, 27, 31 a 32.

Reklama

Výběr článků

Načítám