Hlavní obsah

Studentka vyhrála v den svých narozenin miliony

Novinky, Jakub Štěpánek

Zřejmě doposud nejlepší narozeniny prožila minulý týden australská studentka, která v den svých narozenin vyhrála v loterii milion australských dolarů (16,3 milionu korun). Radostnou novinku se dozvěděla během večeře se svým přítelem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovaná dvacátnice ze Sydney si ve středu užívala slavnostní večeři, když se podívala na vylosovaná čísla v loterii Lotto. „Vsadila jsem si v pondělí, abych případně mohla vyhrát na narozeniny, ale pochopitelně jsem tomu příliš nevěřila,” přiznala později mladá žena.

O to větší šok zažila, když se vsazená čísla do puntíku shodovala s těmi výherními. „Přítel si ještě dělal legraci, že si taky vsadil, a pokud vyhraje, udělá mi ty nejlepší narozeniny. Pak mi připomněl, ať zkontroluju svůj tiket,” vysvětlila.

Tušení se naplnilo a vyhrála stovky milionů. O utrácení měla hned jasno

Koktejl

„Byl to neuvěřitelný pocit, celou noc jsme nespali. Budu si ten den do smrti pamatovat,” radovala se. Ve čtvrtek ráno výhru potvrdila i loterijní společnost, uvedl Daily Mail.

Výherní tiket nosil bez povšimnutí v peněžence, pak přišel šok

Koktejl

„Plánujeme si teď pořídit vlastní dům. Asi nic velkého, ale budeme konečně bydlet spolu ve vlastním. Doteď jsme si to nemohli dovolit. Bude to naše vysněné hnízdečko,” podělila se o plány s vyhranými penězi.

Reklama

Výběr článků

Načítám