Hlavní obsah

Seznámili jsme se až v letadle, přiznal Brit přistižený při sexu s blondýnkou na palubní toaletě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh mladého Brita, kterého stevard během letu z anglického Lutonu na španělskou Ibizu přistihl při sexu s blondýnkou na palubní toaletě, má pokračování. Muž se prý s partnerkou seznámil až v letadle, a co víc, jejich žhavá chvilka byla zřejmě narozeninovým dárkem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Piers, jak se muž představil v rozhovoru pro deník The Sun, řekl, že před nástupem do letadla „vyvolenou“ nikdy neviděl. Stroj odstartoval v sedm večer poté, co mladý muž celý den popíjel, protože měl právě 23. narozeniny.

Jubilant cestoval na Ibizu s bratrem, zatímco blondýnka, jejímuž půvabu později podlehl, se vydala do Středomoří s přítelkyní. Oběma ženám přisoudil rezervační systém sedadla v řadě před Piersem a jeho sourozencem, takže hovor se zapředl rychle.

„Přišlo to po celodenním popíjení. Nikdy předtím jsem ji neviděl,“ svěřil se Piers. „Bylo jí taky 23 a vypadala dobře,“ dodal. „Bratr navrhl, abychom si vyměnili místa, takže ona skončila vedle mě. A pak to začalo,“ líčil situaci Piers.

Letadlo se muselo otočit poté, co pasažéra prohnal uličkou průjem

Cestování

„Bylo to asi 40 minut po startu, když nás napadlo něco, co jsme pak prostě uskutečnili,“ řekl dále Piers k nyní již legendární scéně, která na sociálních sítích obletěla celý svět. Nově se na sociálních sítích objevilo další video z paluby, z nějž je zřejmé, že pár si z přistižení in flagranti absolutně nic nedělal.

Nestačil si vzít telefonní číslo

Spíš naopak. Blondýnka se z toalety na místo vracela za jásotu ostatních cestujících se zdviženými pažemi. A za ní Piers s úsměvem ve tváři. Jako by se oba nechali oslavovat. Po přistání na Ibize se ale jejich cesty rozešly.

Španělská policie, která si oba aktéry na letišti vyzvedla, žádné závěry z příhody zřejmě nečinila. Jak Piers, tak jeho partnerka směli v dovolené pokračovat, jako by se nic nestalo.

Během pobytu na Ibize si prý Piers na dívku několikrát vzpomněl. „Rád bych ji viděl znova, ale ani jsem si nestačil od ní vzít telefonní číslo,“ posteskl si muž, který také přiznal, že si ani pořádně nepamatuje její jméno.

Letecké společnosti EasyJet, která let z Lutonu na Ibizu provozovala, publicita sexuální story samozřejmě neušla. Piers a bratr se proto při návratu z krátké dovolené nestačili divit.

„Když jsme se dostavili ke zpátečnímu letu, řekli nám, že s nimi už nemůžeme letět,“ postěžoval si Piers. S bratrem si pak musel koupit zpáteční let s jinou leteckou společností, což jej ovšem stálo 420 eur (10 300 Kč).

Médiím se podařilo odhalit identitu aktéra palubní scénky díky jeho matce. Kontaktoval ji deník The Sun, kterému řekla, že ji video syna nejprve uvedlo do rozpaků, ale pak že prý vyjádřila jisté pochopení.

„Je to 23letý svobodný chlapec, který jede na narozeniny na Ibizu. Každý ví, že se takové věci v prázdninové destinaci stanou, i když nečekáte, že hned během letu,“ řekla Piersova matka.

Letadlo se nad Mallorkou dostalo do silných turbulencí, cestující řvali hrůzou

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám