Hlavní obsah

Samantha ze Sexu ve městě našla zalíbení v mladíčcích a viagře

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Jednou Kim Cattrallová tvrdí, že má se svou rolí Samanthy Jonesové ze Sexu ve městě pramálo společného, jindy se s ní totálně ztotožňuje. Ať už je to jakkoli, Samanthu a Kim spojuje velká vášeň pro mladší muže. Kim Cattrallová přiznává, že zajíčci jsou pro ni neodolatelným pokušením. A navíc si prý oblíbila viagru.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 4.1.2017 Ostravské muzeum. 100 let architektury nové republiky- Moravskoslezský kraj a Ostrava.

Článek

Za vším jsou prý zkušenosti. Mladší muži prý totiž daleko lépe než její vrstevníci dokáží Kim uspokojit. "V posteli to umí mnohem lépe," míní osmačtyřicetiletá seriálová hvězda.

"Potkala jsem spousty chlapů, kteří byli naprosto příšerní, ale mladší nebyli. Zažili se mnou spoustu dobrodružství. Moji vrstevníci mají představu, že budu v posteli něčím, s čím nemohou soutěžit, ale to je jejich hloupost. Jen skutečný hrdina mě zdolá," prozradila Cattrallová, která v současnosti chodí s tajemným, o jednadvacet let mladším Kanaďanem.

Několikanásobný orgasmus

Nejen láska k zajíčkům, nýbrž také obliba viagry spojuje Kim a Samanthu. Když totiž scénáristé vymysleli v jedné epizodě Sexu ve městě, že postelovými scénami posedlá Samantha okusila modrou pilulku na zlepšení potence, neměla s ní herečka žádné zkušenosti. Pak ji sama vyzkoušela a je z ní nadšená.

"Několikanásobný orgasmus není problém. Nikdy jsem netušila, že sex by mohl být tak skvělý," opěvuje erotiku okořeněnou modrou pilulkou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám