Hlavní obsah

Před osmi lety předpovídal výsledek Eura, trefil se naprosto přesně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v roce 2013 zveřejnil jistý fanoušek anglického fotbalu na svém twitterovém účtu výsledek finálového utkání letošního evropského šampionátu. Před osmi lety si byl jistý tím, že Anglie dojde až do finále, kde podlehne Itálii na penalty. A přesně to se stalo.

Foto: Profimedia.cz

Angličtí fanoušci neměli po finále důvod k radosti.

Článek

Tweet uživatele se jménem Cameron se po internetu šíří jako lavina, lidé se teď dotyčného muže ptají na nejrůznější věci, které se rozhodně netýkají pouze sportu. Jeho osm let starý status mu s nadsázkou přisoudil funkci jasnovidce.

Foto: Twitter

Výsledek předpověděl na chlup přesně.

„Budu mít sex ještě před osmnáctými narozeninami? Kdo vyhraje příští rok fotbalové mistrovství světa? Jak dopadne v lize můj oblíbený tým? Je moje přítelkyně těhotná?“ ptají se Camerona na internetu.

Foto: Twitter

Po prvním poločase to přitom vypadalo, že k titulu dokráčí Anglie.

Fanoušek Albionu si na svůj tip dokonce vsadil. Za šest liber se teď může těšit na desetinásobek, což sice není úplně lukrativní zisk vzhledem k tomu, jaké kurzy vypisovaly sázkové kanceláře před samotným utkáním. Přesto je to alespoň malá útěcha pro fanouška, kterému po finálovém utkání zbyly oči pro pláč.

Angličtí fotbaloví fanoušci uráželi německou holčičku, ve sbírce se na ni vybral milion

Koktejl

Anglie v nedělním finále Eura prohrála s italským výběrem 1:2 po penaltách. Po utkání vypukly na Ostrovech nepokoje, tři neúspěšní exekutoři pokutových kopů dokonce museli čelit rasistickým urážkám.

Anglická ostuda. Finále fotbalového Eura ve Wembley provázelo násilí

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám