Hlavní obsah

Policista z Marylandu si přivedl milenku na zadní sedadlo služebního vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Spojených státech rezonuje případ ženatého policisty z Marylandu, jenž si na zadní sedadlo služebního auta přivedl milenku. Ta se mezitím vyjádřila, že neudělala nic špatného, zatímco strážce pořádku byl suspendován.

Policista z Marylandu si přivedl milenku na zadní sedadlo služebního vozuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Policista Francesco Marlett měl na začátku září poměrně klidnou službu, a tak se rozhodl si ji ještě zpříjemnit tím, že se setkal s milenkou. Odstavil služební auto v parku a čekal na její příchod. Bohužel jej u toho natočil mladík, který byl v té době v parku se synovcem.

„Přistoupila k němu nějaká žena a z přátelského vztahu se rychle stal romantický,“ popsal dvaadvacetiletý autor videa Carlos. „Kdyby něco takového udělal běžný občan, byl by hned zatčen. Je to zneužití moci,“ dodal. A doplnil, že se cítil velice nepříjemně, když musel malému synovci vysvětlovat, proč si žena sedá do auta, když nespáchala žádný trestný čin.

Neudělala nic špatného

Ostatně to tvrdí i sama Virginia Pintová, která je s policistou na záběrech zachycena. Webu New York Post totiž sdělila, že s Marlettem udržuje vztah už zhruba dva roky, a že se tedy nemá za co stydět. Rovnou také policistovu ženu obvinila, že je to ona, kdo jej podvádí.

Marlettova zákonná manželka Paula má ovšem opačný názor, a tak směrem k Pintové vystřelila několik ostrých prohlášení, mimo jiné jí popřála, aby shnila v pekle, a přidala oslovení, které se ve slušné společnosti nepoužívá, ale značně přesně vystihuje dojem, který vzbuzují záběry jejího manžela, jak nastupuje do služebního auta s neznámou ženou.

Na druhou stranu fotograf bulvárního listu New York Post o několik dnů později zachytil Maretta s manželkou a dětmi, jak vcházejí do svého domu, a konstatoval, že oba vypadali velmi klidně.

Špatný policajt

V šoku z policistova jednání nebyla pouze jeho rodina, ale také nadřízení z marylandské policie. Policejní velení v okrese Prince George tak neprodleně zahájilo vyšetřování, jehož výsledkem bylo Marettovo suspendování.

Nebylo to ovšem poprvé, co Marett u policie skončil. Server New York Post píše, že ke stejné situaci došlo již v roce 2016, kdy bylo důvodem násilné chování k dítěti.

Jeho přítelkyně tehdy vařila a Marett hlídal jejího tříletého syna, jemuž se mezitím podařilo ušpinit postel. Vznětlivý policista za to chlapce uhodil tak silně, až narazil hlavou do zdi a omdlel.

Britský policista v utajení svou falešnou identitou 19 let klamal i svou partnerku

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám