Hlavní obsah

Pes pokousal majitele při čištění zubů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Rotvajler z německého města Karlsruhe dal svému majiteli patřičně a jednoznačně najevo, že jeho chrup je naprosto v pořádku a nemusí se o něj vůbec starat. Pečlivého páníčka při čistění dutiny ústní totiž pokousal.

Foto: archiv Agentury Velryba

Janek Ledecký vystoupí ve Zlíně.

Článek

Šedesátiletý majitel se pokusil svému čtyřnohému miláčkovi vycídit chrup. Zvířeti se očista zjevně nepozdávala, a tak bezohledně svého páníčka pokousal tak důkladně, že musel být muž převezen do nemocnice.

Lékaři uvedli, že Němec ztratil velké množství krve a je vlastně zázrak, že napadení vlastního psa vůbec přežil.

Předstíral smrt

"Nechápu to, vždyť jsem použil speciální psí kartáček na zuby, který jsem koupil ve zverimexu. Myslel jsem si, že proti němu nebude nic namítat," posteskl si pejskař.

Život si zachránil jen díky tomu, že před rozzlobeným psem předstíral smrt. Zvíře se tak o jeho bezvládné tělo přestalo zajímat.

Reklama

Související články

Majitel učící psa hajlovat bude potrestán

Majitel německého ovčáka, který naučil svého psa hajlovat, půjde před soud. Jakékoli šíření symbolů "organizací a hnutí odporujících ústavě" je v Německu...

Hlídací pes zhltnul peníze a musel zemřít

Pes doplatil na své střežení krutou smrtí poté, co pozřel peníze svého páníčka. Ten neocenil psí ostražitost a raději čtyřnohého kamaráda zabil, aby zachránil...

Výběr článků

Načítám