Hlavní obsah

Opilý řidič utekl na pláž a policistům uplaval

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Diego

Osmadvacetiletý muž ze San Diega připravil v úterý ve dvě ráno záchranářům krušné chvilky. Když policie pojala podezření, že řídil auto pod vlivem alkoholu, rozhodl se, že uteče. Zvolil si však neobvyklou cestu. Běžel na pláž, kde se vrhl do studeného moře.

Foto: Profimedia.cz

Opilý řidič utekl policii v San Diegu do moře a zmizel. Ilustrační foto

Článek

Prchající řidič navíc zanechal v autě spolujezdce, který poskytl policii potřebné informace. Jeho jméno sice nebylo zveřejněno, jisté ale je, že měl na sobě pouze tričko a džíny. Přesto skočil do vody, která má v tomto období jen kolem 15 stupňů Celsia.

Zmizel ve tmě, a tak po něm okamžitě u pláže ve čtvrti Pacific Beach začala pátrat pobřežní hlídka a vrtulník vybavený kamerami s noční vizí. Záchranná akce pokračovala i po východu slunce.

Ozval se rodině, policii zatím ne

Skončila až kolem deváté hodiny ráno, kdy policie dostala hlášení, že se hledaný muž ozval své rodině. Podle Andry Brownové, mluvčí policie v San Diegu, rodina uvedla, že je muž  v pořádku a chystá se sám ohlásit na policii.

„Čekáme, až se hledaný ozve, abychom se ujistili, že je skutečně v pořádku. Zatím tak ale ještě neučinil,“ uvedla na závěr pro agenturu AFP Brownová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám