Hlavní obsah

Opilý japonský policista se koupal v cizí vaně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Neznámého muže v podnapilém stavu objevil ve vaně vlastní koupelny třiapadesátiletý Japonec z Nary. Přivolaná policie vetřelce identifikovala jako strážníka místní policie, který si v opilosti spletl dům.

Článek

Policisté našli svého jednadvacetiletého kolegu namočeného ve vaně. Byl v silně podnapilém stavu a sotva stál na nohou. Opilce policisté ihned zadrželi za neoprávněný vstup na cizí pozemek.

Bydliště strážníka se nachází asi padesát metrů od domu, do něhož se vkradl, jen si je v opilosti spletl. Když odpovídal na otázky policistů, přiznal, že si vůbec neuvědomil, že se nachází v cizím obydlí. "Myslel jsem si, že to je můj dům," řekl zmatený muž.

"Je to opravdu politováníhodné," uvedl policejní mluvčí s tím, že v budoucnu budou členové policejního sboru důkladněji poučeni o chování, které se od nich očekává.

Reklama

Související články

Za opilství dostal sedmnáct let

Justičním orgánům ve městě Anderson (Indiana) došla trpělivost. Navzdory vysokému věku odsoudily čtyřiasedmdesátiletého místního občana Virldeena Redmona...

Opilec přežil přejetí vlakem bez zranění

Obyvatel Mexika, který v podnapilém stavu usnul přímo na kolejích v severní části země, si vůbec nevšiml, že se nad ním přehnala vlaková souprava. Ze sladkého...

Výběr článků

Načítám