Hlavní obsah

Newyorský dělník zpívá na stavbě jako Frank Sinatra

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Newyorčani se často chlubí tím, že je nic nepřekvapí. Dělník Gary Russo však dokáže tuto bariéru nezájmu překonat. V pauzách mezi stavebními pracemi se totiž ujímá mikrofonu a svým sametovým hlasem zpívá písně Franka Sinatry.

Článek

Pracovník stavby metra na 2. Avenue v New Yorku jménem Gary Russo pochází z Queensu a pauzy na oběd si krátí zpěvem. A nejen svýma modrýma očima se podobá Franku Sinatrovi, uvedl v pondělí deník The Huffington Post.

Jeho poselství je jasné, za sebou má totiž cedulku s nápisem: „Zapomeňte na hluk, provoz a následky stavby metra. Užívejte si hudbu. Ochranné přilby + mikrofony“.

Realizace projektu metra na 2. Avenue podle agentury Reuters začala už v roce 2007 a konec stavby se plánuje až na rok 2016. Budování tunelu způsobilo mnoho nepříjemností, zvýšil se provoz, byly zavřeny chodníky a lidé, kteří v okolí bydlí nebo pracují, musí snášet neskutečný hluk. Garryho zpěv je tak vítanou změnou v tomto zmatku.

A jak to všechno začalo?

„To víte, karaoke, sprcha, auto. Lhal bych, kdybych neřekl, že jsem zpíval i před zrcadlem a představoval si kolem sebe lidi. Tak to všechno začalo. Zpíval jsem doma s mikrofonem stovky hodin. To víte, nacvičoval jsem. Pak jsem si řekl, proč to tedy sakra nezkusit tady na veřejnosti,“ řekl agentuře Reuters Russo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám