Hlavní obsah

Nelegální párty prozradila podezřelá objednávka kuřecích křidýlek

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Melbourne opět platí kvůli pandemii koronaviru přísná bezpečnostní opatření. Mezi ně patří i shromažďování se ve větším počtu osob, například na domácích párty. Jednu z nich objevili policisté poté, co si její účastníci objednali v řetězci KFC dvacet porcí kuřecích křidélek.

Foto: koláž Novinky s použitím Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K odhalení párty, která porušuje současná nařízení, došlo minulý týden v noci z pátku na sobotu zhruba kolem půl druhé. Skupina zdravotníků z pohotovosti si šla nakoupit na pobočku KFC, když si povšimla, že se v restauraci právě vyřizuje nezvykle velká objednávka, kterou si přijeli vyzvednout jenom dva lidé.

Objednávka obsahovala celkem dvacet porcí kuřecích křidýlek, což je hodně i na dva opravdu velké jedlíky. Zdravotníci proto upozornili policisty, kteří dvojici s velkým nákladem křidýlek sledovali až do domu na předměstí.

Asi jsem udělal chybu, řekl Texasan, než zemřel. Nakazil se na covidové party

Koronavirus

Tam byla párty v plném proudu. Po příjezdu policie se účastníci pokoušeli utéct či schovat na dvorku, v garáži nebo i pod postelemi. „Je to absolutně šílený typ chování,“ lamentoval policejní komisař Shane Patton. „A taky to pro ně byla drahá noc,“ dodal.

Studenti v Alabamě pořádají soutěžní covid party. Kdo se první nakazí, bere bank

Koktejl

Policisté udělili 16 pokut v celkové výši 26 tisíc australských dolarů (424 tisíc korun). „To je pořádná narozeninová párty a budou si to pamatovat dlouhou dobu,“ uvedl komisař.

Australský stát Victoria zažívá druhou vlnu koronavirové pandemie a den před narozeninovou akcí v něm začala platit nejpřísnější opatření včetně zákazu shromažďování a navštěvování se v různých domácnostech, pokud to není za účelem poskytnutí nejnutnější péče.

Reklama

Výběr článků

Načítám