Hlavní obsah

Násilník chtěl před policií vyskočit oknem, teď je všem k smíchu

Bizarní záběry zveřejnila policie v americkém Ohiu, která si v neděli do jednoho z hotelů přišla pro muže podezřelého z únosu a znásilnění. Devatenáctiletý Onjre Damon George se pokusil na poslední chvíli uniknout ze spárů policie a chtěl vyskočit oknem. Pokus ale dopadl fiaskem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo ve městě Blue Ash, kde si jedna ze zaměstnankyň hotelu všimla George se ženou, která vypadala v nouzi. „Všimla si muže a ženy, které se nenápadně zeptala, zda je všechno v pořádku. Řečí těla jí dotyčná žena naznačila, že tomu tak není,“ uvedla policie.

Ta poté, co dorazila na místo, vyslechla na pokoji podezřelého muže. Po několika otázkách se George pokusil vytrhnout policii a vyskočit zavřeným oknem, ale ke scéně jako z akčního filmu nedošlo. Okno totiž vydrželo a mladý muž se pouze komicky odrazil zpátky přímo do místnosti. Jak je z videa ze zadržení patrné, jeden z policistů se přitom neubránil pobavenému úšklebku.

Už ležel v márnici. Když přišla rodina, pohnul se

Koktejl

Krátce poté byl George zadržen a obviněn z únosu, znásilnění a napadení. Vyšlo totiž najevo, že nejmenovanou ženu opakovaně bil a škrtil do bezvědomí. George je nyní ve vazbě, kde čeká na soud, který začne 1. prosince letošního roku. Kauce na propuštění byla stanovena ve výši 100 tisíc dolarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám