Hlavní obsah

Nad hořící lodí se objevilo UFO

Novinky, vps

Poblíž lodi hořící u kalifornského pobřeží se nedávno objevily čtyři neidentifikovatelné objekty. Po chvíli jeden po druhém zmizely. Video upoutalo UFO komunitu a různé další nadšence, kteří okamžitě začali řešit, o co by se mohlo jednat.

BEZ KOMENTÁŘE: UFO nad lodí v Kalifornii

 
Článek

Podle autora videa, který zůstal v anonymitě, byly záběry pořízeny z pláže „někde v Kalifornii“. Nedostatek informací přiměl server Huffington Post oslovit odborníka na analýzu videa Marca Dantonia.

„Podle mě to vypadá jako stíhačky se zapnutou forsáží pohybující se směrem pryč od kamery,“ sdělil po zhlédnutí videa Dantonio a dodal, že by se mohlo jednat o nové stíhačky F-35 při operační zkoušce.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

„Mohly by to být ony při tréninku nad mořem, kde je použití forsáže povoleno. Jejich pohyb by přesně odpovídal tréninkové taktické misi, kterou kamera zachytila zrovna v momentě, kdy byly stíhačky poblíž lodě s nějakou poruchou,“ dodal Američan a poskytl tak celkem realistické vysvětlení objektů na videu.

Reklama

Související články

Slavný herec tvrdí, že natočil UFO

Australský herec Russell Crowe nahrál v úterý na internet video, na kterém podle svého vyjádření zachytil UFO. Vítěz Oscara tím ale žádnou senzaci nevzbudil,...

Ruský meteor se údajně srazil s UFO

Ruští nadšenci do UFO přišli s divokou konspirační teorií. Meteor, který před necelým měsícem zasáhl Rusko, se podle nich srazil s UFO. Na rozdíl od ostatních...

Výběr článků

Načítám