Hlavní obsah

Slavný herec tvrdí, že natočil UFO

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Australský herec Russell Crowe nahrál v úterý na internet video, na kterém podle svého vyjádření zachytil UFO. Vítěz Oscara tím ale žádnou senzaci nevzbudil, naopak se stal spíše terčem posměchu. Video totiž podle fanoušků za moc nestojí. Australský server news.com.au uvedl, že Crowe se nejspíše jen chtěl zviditelnit před uvedením svého nového filmu do kin.

BEZ KOMENTÁŘE: Slavný herec Russell Crowe prý natočil UFO

 
Článek

„S kamarádem jsme chtěli natočit netopýry, jak vylétají z botanické zahrady. Tohle bylo velké překvapení,“ napsal Crowe na svém twitterovém účtu o videu, které natočil ze své sydneyské kanceláře.

Fanoušci však záběry, na kterých se objevuje purpurově a žlutě zářící obdélníkový objekt, ve svých komentářích ztrhali. „Záhadné“ světlo považují pouze za odlesk v objektivu nebo nějaký hmyz.

Foto: Profimedia.cz

Russell Crowe na londýnské premiéře filmu Bídníci

Crowe ale svůj úlovek brání. „Canon 5D, bez blesku, nemůže to být odlesk v objektivu, kamera byla totiž pevně uchycená,“ uvedl herec na Twitteru.

Server news.com.au spekuluje, že hercovo video může být jen dobře načasovaným pokusem o zviditelnění se. Crowe si totiž v poslední době stěžoval, že jeho nový film Zlomené město není moc propagovaný. Pravděpodobně se tak jen snažil získat rychle a levně pozornost médií.

Reklama

Výběr článků

Načítám