Hlavní obsah

Ruský meteor se údajně srazil s UFO

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruští nadšenci do UFO přišli s divokou konspirační teorií. Meteor, který před necelým měsícem zasáhl Rusko, se podle nich srazil s UFO. Na rozdíl od ostatních teorií, jako je například útok mimozemšťanů nebo testování nové zbraně, předložili jako důkaz video. Informoval o tom MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Podle nové teorie se meteorit, který v únoru zasáhl Rusko, srazil s UFOVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Pád meteorického roje si vyžádal více než 1200 zraněných a napáchal značné škody. Ruští vědci pak v okolí uralského města Čeljabinsk našli úlomky meteoritu. [celá zpráva]

Ruští ufologové zakládají svou bizarní teorii na analýze záznamu pádu meteoru nad Čeljabinskem. Na rozmazaném videu zvýraznili objekt, který se měl srazit s padajícím tělesem a roztříštit ho na menší části.

Na ruském internetu se tak nyní čile diskutuje o tom, že před meteoroidem, který před vstupem do atmosféry vážil 10 tun a měřil v průměru 17 metrů, zachránilo obyvatele země UFO.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Meteorický roj nad Uralem zachycený z různých místVideo: Reuters

„Napřed jsme si mysleli, že čeljabinský meteorit nebyl ničím zvláštní. Ale několik videí natočených z různých úhlů nás vede k tomu, že do vesmírného tělesa narazil při pádu nějaký objekt,“ řekl Alexander Komanev, koordinátor ruské UFO komunity v Jekatěrinburgu.

Na podporu svého tvrzení Komanev dodává, že několik týdnů před pádem meteorického roje byla hlášena četná pozorování UFO, od incidentu se však žádné další neobjevilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám