Hlavní obsah

Na pasažéry amerického letadla začali pršet červi ze zavazadlového prostoru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Velmi nepříjemný zážitek mají za sebou pasažéři aerolinek US Airway letící z Atlanty do města Charlotte. Ze zavazadlového prostoru nad jejich hlavami na ně totiž začalo padat ještě před samotným vzletem velké množství červů. Jeden z pasažérů totiž zjevně převážel nádobu se zcela zkaženým masem a ta se krátce po rozjetí letadla otevřela.

Článek

Letadlo se vrátilo k nástupní bráně, kde byla nádoba vyhozena a teprve poté mohlo letadlo vyletět.

Podivná situace se v letadle odehrála velmi rychle. Pasažérka Donna Adamová tvrdí, že nejdříve v letadle zaznamenala několik much a o chvíli později viděla, že se při nájezdu na ranvej odmítla jedna z cestujících posadit na své místo.

"Pak už jsem zaslechla jen slovíčko 'červ' a hrozně lidí okolo začalo vyšilovat. Pak jsem najednou ucítila, jak se něco vzadu dotklo mých vlasů a na mě hned přistál červ, kterého jsem ze sebe setřásla," uvedla Donna Adamová.

Jeden z pasažérů měl nádobu s masem ve své přenosné tašce, kterou si vzal do letadla. Když však z tašky začali ve velkém vypadávat červi a na palubě vznikla panika, letadlo se vrátilo na místo výjezdu, kde se posádka nádoby s masem zbavila. Informoval o tom mluvčí aerolinek Todd Lehmacher.

Roztřesené záběry pasažérky ukazují, co se v letadle dělo. Když se stroj vrátil na výchozí místo, cestující si vystoupili a posádka uklidila nepořádek, který vznikl a letadlo dezinfikovala. Pasažér, který nádobu se zkaženým masem převážel, do letadlo nebyl znovu vpuštěn a letěl později jiným strojem.

Reklama

Výběr článků

Načítám