Hlavní obsah

Miliónová výhra potkala Američana hned dvakrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Výhra v loterii, po které marně touží většina lidí na světě, je natolik vzácná, že dokáže se šťastlivcem pořádně zamávat a zpravidla mu od základů změní i jeho život. Těžko popsat pocity Američana, který se stal vyvoleným osudu hned dvakrát najednou.

Článek

Stephen Cook se málem pomátl radostí, když zjistil, že jeden ze tří podaných tiketů je tím pravým. "Když jsem viděl, že jeden z mých tří losů vyhrál, byl jsem v šoku. Ani mě nenapadlo podívat se na další dva," sdělil Cook.

Ze skromného obyvatele státu Georgie se jako mávnutím kouzelného proutku stal boháč, na kterého čekalo v sázkové kanceláři sladkých 15,6 miliónů dolarů (436,8 miliónů Kč).

Milionář si koupí boudu u rybníka

Několikanásobný milionář na ostatní losy pozapomněl a zběžně je očima prolétl teprve při výběru tučné částky. A nevěřil vlastním očím. Jeden z nich byl totiž rovněž výherní. Jeho výhra se tak navýšila o dalších 11 miliónů dolarů (380 miliónů Kč).

Cook ale nepočítá, že by začal žít na vysoké noze. Rád by si za pohádkovou sumu pořídil pouze dřevěnou chatrč na břehu pěkného rybníka, kde by mohl v klidu lovit ryby.

Reklama

Související témata:

Související články

Maďarský jackpot opět odolal

Miliardový jackpot maďarské státní loterie Lotto opět odolal. Nikomu z tří miliónů sázejících se nepodařilo uhodnout správnou kombinaci a tak se příští týden...

Výběr článků

Načítám