Hlavní obsah

Lehni, vyzvala herečka psa. Přikrčil se i Biden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Selma Blairová v pondělí navštívila Bílý dům, aby s prezidentem Joe Bidenem probrala témata týkající se lidí se zdravotním postižením. Když pak společně předstoupili před novináře, pobavili mimoděk situací s asistenčním psem.

Herečka dala povel psovi, prezident Joe Biden to v žertu vztáhl na sebeVideo: Reuters

 
Článek

Selma Blairová je kromě svých rolí známá také tím, že bojuje nejen za práva svých kolegů, ale také lidí se zdravotním postižením. V pondělí se kvůli tomu sešla s americkým prezidentem Joe Bidenem a poté v zahradách Bílého domu předstoupili před novináře.

Herečka, jež trpí roztroušenou sklerózou, přišla k řečnickému pultíku o holi, s asistenčním psem Scoutem a gentlemanskou mírnou pomocí prezidenta Bidena. „Lehni, hodný kluk. Zůstaň,“ řekla Scoutovi, než zaujala pozici za mikrofony.

„Já taky,“ zareagoval na to Joe Biden a začal naznačovat, že si na pódiu lehne i on. To vedle smíchu přítomných novinářů vyvolalo i pohotovou reakci Salmy Blairové: „Cítím se tak mocná,“ prohlásila s úsměvem herečka, známá například ze snímků Pravá blondýnka nebo Prostě sexy.

Bidenův pes pokousal v Bílém domě dalšího člena prezidentovy ochranky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám