Hlavní obsah

Kidmanová a Cruise se prý stále milují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kdysi dokonalý hollywoodský manželský herecký pár Nicole Kidmanová (36) a Tom Cruise (41), který se před třemi lety rozpadl, tento týden příjemně překvapil své fanoušky a rozvířil naděje, že se dá znovu dohromady. Exmanželé, kteří se setkali na udílení Zlatých glóbů, na ceremonii neskrývali vzájemnou náklonnost.

Foto: IAN

Brněnská kapela IAN

Článek

Celý večer se od sebe neodtrhli a skvěle se bavili. Podle zdrojů z blízkého okolí obou herců by to prý mohlo být znamení, že se k sobě vrátí. Je údajně očividné, že se stále milují.  

Maminky doprovázely oba herce

Na Zlaté glóby dorazili oba bez svých partnerů. Nicole, kterou loni koncem prosince neomaleným způsobem opustil rocker Lenny Kravitze (39), na slavnost doprovodila její matka.

Přestože Cruisovi měla původně dělat společnost jeho současná přítelkyně Penélope Cruzová, rovněž se objevil po boku své matky.

Jedenáctileté manželství Kidmanové a Cruise se rozpadlo v roce 2001. Nicole se stará o jejich dvě adoptované děti - Isabellu (10) a Connora (8). Rozvod zapříčinila právě chorobně žárlivá Penélope se španělskou krví v žilách. Tom se s ní intimně zapletl při natáčení filmu Vanilkové nebe.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová stráví Vánoce s Cruisem

Herečka Nicole Kidmanová hodlá strávit letošní Vánoce v kruhu své bývalé rodiny. Svátky oslaví se svými dvěma dětmi a bývalým manželem Tomem Cruisem, s nímž...

Kravitz opravdu vodil Kidmanovou za nos

Herečka Nicole Kidmanová musí vystřízlivět z údajného vztahu, který po dlouhé měsíce předstíral její partner, zpěvák Lenny Kravitz. Kravitz byl po jejím...

Výběr článků

Načítám