Hlavní obsah

Kravitz opravdu vodil Kidmanovou za nos

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Nicole Kidmanová musí vystřízlivět z údajného vztahu, který po dlouhé měsíce předstíral její partner, zpěvák Lenny Kravitz. Kravitz byl po jejím rozchodu s manželem Tomem Cruisem jistou útěchou, ukázalo se však, že to s Nicole vůbec nemyslel vážně.

Foto: archív

Zápasy v kleci jsou pro fanoušky vždy velmi atraktivní záležitostí (ilustrační foto).

Článek

Nejenže sám Kravitz nedávno prohlásil, že Nicole vlastně nemiluje, ale nyní i matka zpěvákovy skutečné přítelkyně, brazilské umělkyně Isis Arrudaové, přiznala, že si Lenny užívá s úplně jinou krasavicí, a pyšně vypráví o jejich románku.      

"Isis zná Lennyho již několik roků. On je velká, krásná a impozantní osobnost. A my ho s Isis zbožňujeme. Lenny by se k mé dceři hodil, byli by báječný pár. Jsem velmi potěšena, že spolu začali chodit," sdělila ochotně Rosania Arrudaová, matka Lennyho nové milenky.

Nicole se musí probrat

Kidmanové je teď jasné, že musí co nejdříve na aférku s Lennym zapomenout.

.: Herečka Nicole Kidmanová naletěla Kravitzovi.

Na výpověď Arrudaové odmítla reagovat. Její přátelé Rosanii odsoudili, protože je to podle nich zbytečné píchnutí do hereččiny rány.

Reklama

Související články

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Kravitz využíval Kidmanovou

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před...

Výběr článků

Načítám