Hlavní obsah

Kidmanová nechce Cruise ani jako filmového partnera

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Nicol Kidmanoví doufá, že už nikdy nubude hrát se svým bývalým manželem Tomem Cruisem. Herecký pár se rozhodl netočit spolu údajně ještě dávno před rozvodem v roce 2001.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Kidmanová se ještě za svobodna objevila po Tomově boku ve filmu Days Of Thunder a poté se oba rozhodli prožít zbytek života ve společné domácnosti. Jako manželé zazářili společně ještě ve snímcích Far And Away a Eyes Wide Shut.

Herečka nedávno přiznala, že se v dobách jejich společného filmového úspěchu dohodli, že by společná práce nedělala dobrotu, přestože ještě tehdy byli svoji.

:. Bývalý manželský a nyní i herecký pár Kidmanová - Cruise

36letá herečka dané slovo opravdu drží. Nedávno kvůli dohodě dokonce málem přišla o roli v připravovaném snímku Cold Mountain. Kdyby totiž Cruise využil nabídky role od režiséra Anthonyho Minghella, Nicole by roli Ady Monroeové určitě odmítla.

"Nechtěli jsme spolu už dělat žádný film. Teď je přímo mánie po skutečných párech objevujících se společně ve filmu, ale to nemůže fungovat. Určitě bych to nechtěla už nikdy znovu zažít. A rozhodně to nepodniknu dnes po tom, co nám to s Tomem nevyšlo. Nestojí to vůbec za to. Věřím na svátost manželství a společné filmování ji může pěkně pokazit," míní Nicole.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová svým dětem erotické scény neukazuje

Od rozchodu s Tomem Cruisem přesvědčuje herečka Nicole Kidmanová celý svět, že o co víc ji pánbůh nadělil hereckého talentu a slávy, o to víc jí ubral štěstí...

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Výběr článků

Načítám