Hlavní obsah

Harry a Meghan si vyměnili pozice, ztracený je teď vévoda

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poté, co se princ Harry s manželkou Meghan odebrali z Velké Británie za oceán, bojuje vévoda s hledáním své vlastní role. Tvrdí to britský autor a expert na královskou rodinu Tom Quinn. Podle něj si manželská dvojice po přestěhování do Los Angeles vyměnila role.

Foto: Profimedia.cz

Harry a Meghan během svatby v květnu roku 2018.

Článek

Princ Harry a vévodkyně Meghan zůstávají v hledáčku veřejnosti i poté, co se vzdali královských povinností a se svým synem Archiem se přestěhovali do Los Angeles. Na  manželskou dvojici se tentokrát zaměřil britský autor Tom Quinn, který v rozhovoru pro Daily Star rozebíral aktuální roli prince Harryho.

Podle něj je vévoda za oceánem v podobné situaci, jako tomu bylo v případě rodilé Američanky Meghan ve Velké Británii. Ne snad, že by Harry kalifornskou metropoli přímo nesnášel, bojuje však s hledáním vlastní role ve Spojených státech.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba Harryho a Meghan.Video: Reuters

Pár původně zamýšlel rozdělit svůj život mezi Spojené státy a Velkou Británii, vlivem pandemie koronaviru ale zatím manželé zůstávají v rezidenci v Beverly Hills. „Harry se teď cítí trochu ztracený. Zažívá to, čemu Meghan čelila v Británii,“ konstatuje Quinn.

„Když se v roce 2018 brali, plul si Harry na obláčku pozitivní energie, kterou má Meghan v sobě. Jenomže tomu je konec a vévoda teď za oceánem bojuje s tím, jak naplnit svůj program,“ myslí si Quinn, který se odvolává na zdroje blízké královskému páru.

Naše svatba vydělala miliardu liber, tvrdí vévodkyně Meghan

Koktejl

Už minulý týden čelila Meghan v Británii kritice, kterou schytala od známého fotografa Arthura Edwardse. Ten se do vévodkyně opřel kvůli nákladné rekonstrukci (2,4 milionu liber, 71,5 milionu korun) sídla Frogmore Cottage, kterou zaplatili z většiny britští daňoví poplatníci. Podle fotografa tam ale Meghan ve skutečnosti nikdy neměla v plánu žít.

Edwards nenechal niť suchou ani na Harrym, jehož je dvorním fotografem, a zná vévodu prakticky od jeho narození. „Nemluvil se mnou snad rok. Přitom ho znám od narození. Za poslední roky se velmi odcizil,“ uvedl.

Harry s Meghan si rýpli do Británie

Koktejl

Ani po vystoupení z královského kolotoče se nepřestává pár vyjadřovat k aktuálním situacím. Naposledy si dokonce pětatřicetiletý vévoda ze Sussexu do Británie rýpl, když během rozhovoru uvedl, že pokud má mít společenství bývalých britských kolonií budoucnost, je potřeba, aby si přiznalo chyby, které udělalo v minulosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám