Hlavní obsah

Do Filadelfie přišly před Super Bowlem sudy lubrikačního gelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní fanoušci z Filadelfie jsou známí bouřlivými oslavami, když jejich tým získá některou velkou trofej. K tomu patří i šplhání na sloupy veřejného osvětlení nebo jiné vysoké konstrukce. V tom jim má zabránit pomazání těchto objektů nějakou kluzkou látkou.

Foto: Profimedia.cz

Pouliční lampa ve Filadelfii (ilustrační foto)

Článek

V neděli 12. února tým Philadelphia Eagles nastoupí proti Kansas City Chiefs ve finále ligy amerického fotbalu. Utkání označované jako Super Bowl patří již mnoho let k nejsledovanějším sportovním akcím vůbec a ve Spojených státech jde o velmi zásadní událost. Pokud tedy Eagles vyhrají, nastane ve Filadelfii pořádná divočina.

Provozovatel stránek pro dospělé poslal do města 28 sudů speciálního lubrikačního gelu. Jeho celkový objem činí přes 5800 litrů a je určen k natření na sloupy pouličního osvětlení a podobné vyvýšené objekty, aby se na ně nedalo vylézt.

Takto fanoušci ve Filadelfii slavili zisk Super Bowlu v roce 2018.

Nejlepší reklamy Super Bowlu. Jaké byly ty letošní i ty z uplynulých let

Koktejl

Nejde však o běžně dostupný gel, ale o speciálně připravenou recepturu. Výsledný produkt tak obsahuje 75 % gelu a 25 % sýrového dipu Cheez Whiz, jenž je nedílnou součástí slavných filadelfských sendvičů nazývaných cheesesteak.

Filadelfští fanoušci se po velkých vítězstvích jejich týmů v lezení na kdeco vyžívají, a tak je pomazávání sloupů ve městě při významných sportovních událostech vlastně již tradiční.

Je však nanejvýš pravděpodobné, že se město bude držet vlastních metod i přípravků a nabídku nevyužije.

Porsche ukrylo do reklamy na Super Bowl jedno velké překvapení

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám