Hlavní obsah

Porsche ukrylo do reklamy na Super Bowl jedno velké překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to už dlouho, co Porsche mělo svoji reklamu během jedné z největších sportovních událostí roku, finále ligy amerického fotbalu, takzvaného Super Bowlu. Letos je ale vše jinak a Němci už dokonce ukázali, co si pro stamiliony fanoušků po celém světě připravili. Kvůli jednomu detailu se klip stal okamžitou senzací.

Porsche představilo parádní honičku nejnovějších modelůVideo: Porsche

 
Článek

V roce 1997, přesně před třiadvaceti lety, mělo Porsche reklamu během Super Bowlu naposledy. A 2. února roku 2020 se tak stane znovu. Německá automobilka si pro zápas mezi Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers připravila více než dvouminutový klip, ve kterém se po Německu prohánějí ta nejlepší současná i minulá auta Porsche.

Reklama má poutat na elektrickou novinku Taycan, ale většinu automobilových nadšenců zaujalo něco zcela jiného.

Vzdor dnešním zvyklostem. Porsche má atmosférický šestiválec a manuál v dalším modelu

AutoMoto

Pokud budete video dobře sledovat a zastavíte ho na čase 0:44, všimnete si v muzeu Porsche modrého vozidla s velkým zadním křídlem a koly se středovým zámkem.

Vše nasvědčuje tomu, že je to chystaná nová generace legendárního Porsche 911 GT3. Auto se pak na záběrech objeví ještě v čase 0:49.

Foto: Porsche

Je tohle nové Porsche GT3? Objevilo se v chystané reklamě na Super Bowl.

Několik automobilových webů po zhlédnutí videa okamžitě začalo spekulovat o tom, že Porsche nechalo novou GT3 vidět schválně a že se ji chystá představit právě během týdnu před Super Bowlem, což by znamenalo, že se ho dočkáme doslova za pár dní.

Porsche Macan GTS má po faceliftu větší výkon

AutoMoto

Podle posledních zpráv by polozávodní novinka od Porsche měla mít pod kapotou upravený čtyřlitrový šestiválec s 550 koňmi. Více informací se snad dočkáme velmi brzy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám