Hlavní obsah

Collin Farrell by se kvůli kouři klidně popral

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sedmadvacetiletý hollywoodský herec Collin Farrell bere své otcovské povinnosti zcela vážně. Přestože opustil Kim Bordenaveovou, matku malého dítěte ještě před porodem, na výchově si dává záležet. Rozhodl se, že synka uchrání před kouřem z cigaret a nebude se před ním oddávat svému zlozvyku.

Foto: Miroslav Bobek zoo Praha

Řekomyši v Kamerunu

Článek

Ve všech pokojích domu, kde přebývá i malý Farrell, se proto nesmí kouřit. Navíc kolem kojence vyhlásil Collin padesátimetrovou nekuřáckou oblast, kterou pod pohrůžkou tělesného násilí nikdo nesmí narušit.

"Všude kolem Jamese jsem nařídil nekuřáckou zónu. Nechci totiž naše šestiměsíční dítě vystavovat nebezpečí a zdravotním problémům, které by z kouře zaručeně mělo," vysvětlil herec irského původu.

Farrell varuje kuřáky

"Není schopno se samo bránit. Když si chtějí kuřáci, včetně mě, sami ničit zdraví, ať to dělají, ale děti bychom měli všichni chránit. Nemají z toho totiž rozum. A mimina navíc nedokáží říct, že nechtějí být v zakouřeném pokoji," řekl Farrell, proslulý svojí závislostí na cigaretách a divokým stylem života plného alkoholu.

"Nechci mu ničit plíce cigaretovým kouřem. Já jsem se pro kouření rozhodl dobrovolně, on si zatím vybírat nemůže. Každého proto pokaždé důrazně upozorňuji, že padesát metrů kolem Jamese je zákaz kouření. Kdo ho poruší, dostane ode mne do nosu," pronesl s úsměvem a dodal, že nepřipouští žádné výjimky.

Reklama

Související témata:

Související články

Colin Farrell se potýká s přízvukem

Hollywoodský herec Colin Farrell připravuje producentům a filmařům nejednu krušnou chvilku. Vedle hvězdných výstřelků, kdy jsou za něj producenti nuceni platit...

Colin Farrell zakopnul a zlomil si nohu

Herec Colin Farrell, miláček zejména dámské části diváckého osazenstva, se o víkendu zranil a zlomil si nohu. V pondělí to oznámila jeho manažerka Susan...

Colin Farrell nesvádí mladé dívčiny

Přestože je Colin Farrell, který ztělesnil hlavní roli ve velkofilmu Alexander, pověstný svou náklonnost k příslušnicím slabšího pohlaví, mladé maso u něj nemá...

Výběr článků

Načítám