Hlavní obsah

Colin Farrell nesvádí mladé dívčiny

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Přestože je Colin Farrell, který ztělesnil hlavní roli ve velkofilmu Alexander, pověstný svou náklonnost k příslušnicím slabšího pohlaví, mladé maso u něj nemá šanci. Prohlásil, že s dívkami pod osmnáct let se neschází.

Foto: Milena Špiříková

Ředitel Gymnázia, Mgr. Radek Musil v rozhovoru s hejtmanem Jihomoravského kraje JUDr. Michalem Haškem, který přebral nad oslavami 95. výročí záštitu

Článek

Svá slova dokázal před pár dny, kdy měl možnost rozehrát románek s vycházející hereckou hvězdičkou Lindsay Lohanovou, která Colinovi nabídla nejen své telefonní číslo, ale také lásku. U lamače dívčích srdcí však překvapivě nepochodila.

"Nestává se často, že by Colin odmítl nějakou ženu či dívku a poslal ji k vodě, ale v tomto případě si zřejmě uvědomil, že rozumnou hranicí je osmnáct let a pod ni by se neměl pouštět. Připadne mu to jako skok na tenký led," řekl hercův blízký přítel.

Rok si počká

Sedmadvacetiletý Farrell potkal hrdinku filmu Freaky Friday v hollywoodských studiích Paramount při natáčení. Přestože mu nad dívčinou nabídkou zaplesalo srdce, záhy si ji rozmyslel a slušně odmítl.

"Připadlo mi to jako ze zamilovaného filmu. Potkáte nádhernou dívku, která se vám líbí, a ona vám z ničeho nic nabídne své telefonní číslo. Na první pohled se mi sice Lindsay líbí, protože je hodně vyspělá, na druhou stranu se ale obávám, že je pro mě bohužel příliš mladá," prozradil irský herec.

"Když totiž Lohanová prozradila, že je jí jen sedmnáct, Farrell domluvené rande zrušil a řekl, že možná za rok by spolu mohli něco mít," vysvětlil blízký Colinův přítel.

Reklama

Související témata:

Související články

Jolieová neunesla Farrellovu zhýralost

Ačkoliv je herečka Angelina Jolieová velmi liberální, odmítá trpět manýry svého kolegy Colina Farrella, s nímž v Maroku natáčí film o Alexandru Velikém....

Colin Farrell propil tisíce dolarů

Hollywoodský herec Colin Farrell si získal pověst bouřliváka, který svými excesy nenechá v klidu šéfy filmových studií. Nyní si pro ně ale přichystal šok,...

Colin Farrell pořezal kolegu

Irský herec Colin Farrell nechtěně zranil svého kolegu Garyho Stretche při natáčení výpravného velkofilmu Olevera Stonea o Alexandru Velikém. Farrell ostrou...

Výběr článků

Načítám