Hlavní obsah

Colin Farrell je duševně vyšinutý a hodně pije

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Colin Farrell, který nyní natáčí velkofilm o Alexandru Velikém, je zralý na psychiatra a zápasí s alkoholem. Alespoň to tvrdí Addoul Cherkoui, hercova pomocná ruka při natáčení.

Foto: Stanislava Dvořáková

Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby zazněla v provedení téměř sta zpěváků jako slavnostní ukončení vánočních svátků a Tříkrálové sbírky.

Článek

"Farrell by opravdu potřeboval odbornou psychiatrickou pomoc," tvrdí Cherkoui a dodává, že je to pouze jeho vlastní názor.

Prozrazuje, že herec je schopen vypít během jediné noci až pětačtyřicet piv. Málo prý spí a na scénu, kde se točí od páté hodiny ranní, chodí unaven, napsal zpravodajský server Ananova.

"Dost často se k druhým chová ohavně a bezohledně. Poštval proti sobě hodně lidí. Upřímně řečeno je nevyrovnaný a potřebuje psychiatra, ten by mu mohl pomoci vyřešit jeho problémy s chováním a závislost na alkoholu," prohlásil Cherkoui.  

Matka má o syna strach

O Farrella projevuje starost rovněž jeho matka. Herec pro časopis Eve uvedl, že ani jí se nelíbí jeho bláznivé chování.

"Má matka by byla ráda, kdybych méně pil a kouřil," řekl Colin.

"Ale zná svého syna. Ví, že stále hledám svou životní cestu. Je mi teprve 27 let a tvrdě pracuji. Po dlouhém dni nemohu jen přijít domů a jít rovnou spát. Často se  potřebuji napít, vykouřit jointa nebo se podívat na film," ospravedlňuje své jednání Farrell.

Zároveň ujišťuje, že rozhodně není alkoholik. "Jsem pouze Ir. Po práci se rádi setkáváme v pubech a utápíme se v alkoholu, abychom zapomněli na naše starosti," dodal Colin.

Reklama

Související témata:

Související články

Neodolatelný irský herec jede v drogách

Za nikoli železného, ale přímo titanového muže by se dala označit hollywoodská hvězda irského původu Colin Farrell. Na doporučení psychologa, na něhož...

Jolieová neunesla Farrellovu zhýralost

Ačkoliv je herečka Angelina Jolieová velmi liberální, odmítá trpět manýry svého kolegy Colina Farrella, s nímž v Maroku natáčí film o Alexandru Velikém....

Colin Farrell propil tisíce dolarů

Hollywoodský herec Colin Farrell si získal pověst bouřliváka, který svými excesy nenechá v klidu šéfy filmových studií. Nyní si pro ně ale přichystal šok,...

Výběr článků

Načítám